- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brutforsz
senior tag
Szerintem Poctar a Foxit-ra értette, hogy tud kijelölést és másolást végezni, mert a Sumatra PDF segítségével csak megtekinteni, illetve kinyomtatni lehet a dokumentumokat. Nem véletlen, hogy - az alkotó szerint - az övé a legrövidebb használati útmutató a világon.
[link]
Ha szükséged van a másolási lehetőségre, akkor szerintem is a Foxit Reader a jó választás. -
Poctar
senior tag
Én elég régóta az acrobat-ot használtam. Bár én az 5ös verziónál megáltam. Az még elég gyors és jó volt. Majd kipróbáltam az ujabbakat és igencsak meglepődtem az általad is említett gép megolosdin. Ezért nemrég kipróbáltam a Foxit progit. Azóta meglepően gyorsan tudok PDF doksikat olvasni. Kár azonban, hogy szövegmásolásnál nem kezeli megfelelően az ékezeteket.
Sztem érdemes kipróbálni és használni ezt a progit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest