- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Poctar
senior tag
A PC Tools Firewall Plus pár napos használat után kicsit gyengének bizonyult.
Plussz megszakította a netkapcsolatomat vagy a böngészőkt nem engedte ki a netre. És ha netkabeált kihúzta majd újra csatlakoztattam, akkor korlátozott kapcsolat jött létre.
1napja felraktam a GhostWall progit és ezel idáig semmi probléma. -
Amper
tag
Ezt ismeritek: ccleaner?
[link]
Nem igazán reg cleaner, de ezeket tudja:
Advanced features to remove unused and old entries, including File Extensions, ActiveX Controls, ClassIDs, ProgIDs, Uninstallers, Shared DLLs, Fonts, Help Files, Application Paths, Icons, Invalid Shortcuts and more... -
gyurman
tag
ha nem b*ssza szét a gépet a freeware Kicsit szebben fogalmazz! Amúgy ha nem adware tipusú licenc-elésű progit választasz, akkor még tisztább a free, mint a commercial progi. Nekem com közül a norton és a 2000-es office gyilkolt, ha uninstalláltam. Ezt egyik free sem teszi. Sőt a kedvesebbek még meg is kérdezik, mi volt a bajod vele.
-
róland
veterán
Egy idézet a BSA oldaláról:
''A BSA a világ kereskedelmi-szoftveriparág és a hardvergyártó partnerek szócsöveként képviseli tagjait a kormányokkal folytatott párbeszédben és általában a nemzetközi piacokon.''
Ők írták magukrül. S látszik, hogy kinek az érdekeit szolgálják ki. (GYK Nem a felhasználókét.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest