- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brutforsz
senior tag
Szerintem Poctar a Foxit-ra értette, hogy tud kijelölést és másolást végezni, mert a Sumatra PDF segítségével csak megtekinteni, illetve kinyomtatni lehet a dokumentumokat. Nem véletlen, hogy - az alkotó szerint - az övé a legrövidebb használati útmutató a világon.
[link]
Ha szükséged van a másolási lehetőségre, akkor szerintem is a Foxit Reader a jó választás. -
Brutforsz
senior tag
A következő programot azoknak ajánlom, akik nem kedvelik az Adobe Readert - gondolom, nem én vagyok az egyetlen.
Egy minimalista PDF-nézegetőről van szó, gyakorlatilag nem tud semmit azon kívül, hogy megmutatja a dokumentumot - ami tapasztalataim szerint hétköznapi használat során az esetek 99%-ában tökéletesen elég is.
Most bukkantam rá, és nagyon megtetszett, szerintem érdemes kipróbálni. (Mondjuk a PDF-típusú fájlok általa beállított ikonját gyorsan lecseréltem.)
Sumatra PDF
Amit érdemes róla tudni:
- a jelenlegi verziószám 0.5, tehát még nem teljesen kiforrott
- kisméretű (telepítve nincs 1 MB)
- nyílt forráskódú
- hipergyors (szerintem a Foxit Readernél is sokkal gyorsabb)
További információ és letöltési lehetőség: [link] -
Brutforsz
senior tag
Ha van kedved, próbáld ki az XMPlayert! Én ezt használtam a foobar előtt, és - különösen egy jó skinnel (PowerDee) - nagyon bevált. Egyáltalán nem igényel telepítést, a beállításokat abba mappába menti, ahonnan indítod, tehát szerintem ideális lehet pendrive-os használatra.
Bővebb információt és letöltési lehetőséget itt találsz: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest