- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali!
CoreFTP, Filezilla, FTP Commander (mindegyiknek van Free változata)
Filemanager-t nem tudok, ami tényleg jó, de a "milyen program ami..." topicban is felteheted ezt a kérdést.Azt azért had kérdezzem meg, hogy azért kell Free progi, mert több gépre is fel szeretnéd telepíteni? Max hány gépre kellene?
Azért kérdem, mert lehet, hogy jobban járnál megvenni a TotalCommandert, hisz akkor FTP Kliensed is lenne, illetve az egyik legjobb Filemanager-t is megkapod egyúttal...1 user - 8500Ft
5 user - 25200Ft
10 user - 46200Ft
25 user - 93450FtEzeket az árakat egy Magyar forgalmazónál(Budapest) néztem. Lehet, hogy ez jobb/elfogadható megoldás lenne(természetesen, ha az anyagi keretek ezt megengedik)...
Fire.
-
gyurman
tag
Nézd barátom, a véletlen folytán találtam egy weboldalt.
Meg is osztom veletek a tapasztalatom.
[link] thefreecountry.com
Tele van csodaprogi gyűjteménnyel, és mind ingyen.
Amiket megnéztem:
GhostWall Ez lehet neked való azt írják, nagyon kicsi az igénye.
SoftPerfect Personal Firewall 1.4.1 Ebben láttam fantáziát, de mégis a
PC Tools Firewall Plus™ 2.0 for Windows® mellett döntöttem
[link], mert most ingyen lehet regisztrálni. Logol, portokat állíthatok, gyorsan tanul, és most a Spyware Doctor™ 5.0 for Windows®-ral kiegészítve csodálatos eredmény érhető el. Az most teljes funkcionalitású, csak azt hiszem egy nekifutásra csak 15 spy-t írt. Nekem az bőven elég.
S nem zabálják szét a gépem.
TOR-t használ valaki az anonymitás megörzése érdekében? Nem fogunk össze magyarok? -
sekli
addikt
hat az eleg nagy szivas, bar en szinte csak angol PDF-eket nezek, de azt eleg sokat..., szerintem a legkozelebbi reinstallnal kiprobalom... az acrobat azert eleg huzos, hogy amikor egy ovatlan csaladtag bongeszoben rakattan egy .PDF vegzodesu linkre, es nehany masodpercig megoli a gepet...
-
Sikoly
tag
1stPage!
Probáld ki, megéri!
Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest