Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Android szakmai topik
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hobizoli
nagyúr
válasz
KROK640
üzenetére
de az ingatlan hozama meg kicsi
es sokan elfelejtik, hogy annak is csokkenhet az erteke, meg idonkent kolteni is kell ra
lasd 2009-s valsag, amikor 2013-g siman alatta voltak az arak, meg 15-20%- neha 25%-s alkuk is mentek
itthon a CSOK+babavaro dobta meg az arakat, de ezt kivezetnek ~15%-s csokkenes lenne azonnal
igy is vannak olyan hirdetesek, hogy a fel-egy evvel ezelottinel 10-12%-t engedtek mar belole... es meg mennyiert fog elmenni?
az 3-4%-s hozamnal 4-5-6ev minusz +1ev az az illetek, amit a vetelkor bekohogsz ra
cripto meg olyan, mint a tozsde
en ismerek mindkettot, aki qrva jol jart vele, de nem mertem venni az elso evekben
masik ismi a 40kUSD-s arnal vett BTC-t, aztan lement a tizedere, kiszallt, beszopta
de most megint "magas"
aki kiszallt az alacsony arnal, az akkor realizata ezt
aki maradt benne, az jol jart, mert 65-70k korul van most is, 50-60% nyersegben van most is
a ceges reszvenyt is akkor vettem sokat, amikor a Covid miatt lent volt az ara
az most pont 2x annyit er
3-3,5 ev alatt 100%-t hozott volna az ingatlan? szerintem nem -
t72killer
titán
válasz
KROK640
üzenetére
Jah, kriptoprófétával én is találkoztam, nem eggyel, akik a pár évvel ezelőtti csúcson hergelték a népet, hogy milyen hülye az, aki nem rohan ott és akkor mindent belenyomni RÁADÁSUL a vásárolt kriptót pl Celsius netwörkben és egyéb kamucégekben "kamatoztatni". Na pontosan így néz ki az, amikor az amatőr nagyokos szünetet tart az utólag okoskodásban és konkrét tanácsokat ad, hogy hova tedd a pénzed: hálistennek nem tettem, mert akkora bukó lett volna belőle szó szerint, mint egy ház, mi meg valami híd alatt laknánk.
Amúgy a folyamatosan szárnyaló ingatlanbiznisszel kapcsolatban is vannak kételyeim, ráadásul FUNDÁS alapon:
- a Föld népességnövekedése hálistennek lassan LEÁLL = nem lesz szükség több lakóingatlanra
- ehhez szervesen kapcsolódik, a 3.világ országaiban egyre kevesebb lesz az emberfelesleg így mérséklődni fog a migráció
- a túlpumpált áras környékeken (lehet régió, lehet egész ország) szimplán nem fizetik ki egy ott található ingatlan árát a munkáltatók, így teljesen hülye lenne az ember pl egy Londonba, Bpestre, stb költözni, nincs értelme
- a kamatparadicsomnak vége, pont. Tessék megnézni szépen milyen kamatszintek voltak az amúgy gazdaságilag okés 2001-2007 időszakban és megbarátkozni velük. JAA, hogy a mostani agybomlasztott hitelösszegek törlesztői azokkal a kamatokkal már csillagos ég+2 szinten vannak? Ciki... = így jön ki, hogy az Edinburghisztáni magyar FB csoportban random honfitárs havi 2000 font+REZSIért keres bérlőt az egyáltalán nem nagy szám lakására, miközben ez kb egy tanár, mérnök, diplomás nővér nettójának 70%-a. Lakáska szépen marad üresen, magát tulajnak képzelő figura csődbe, a hitelező pedig eladja ahogy tudja: olcsóbban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Villanyszerelés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Projektor topic
- PlayStation 1 / 2
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- E-roller topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Dell Precision 7810 TOWER,E5-2670 v3 (12/24) 16GB DDR4,256GB SSD,QUADRO M4000 8GB VGA,WIN11
- Ulefone RugKing 4 Pro
- AKCIÓ! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- GAMER PC! i5-13500 / RTX 3070 Ti / 16GB DDR / 512GB NVMe / 650w!
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest