Hirdetés
- Designdíjas Aukey cuccok jöttek Magyarországra is
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Google Pixel topik
- Macrodroid
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
hobizoli
üzenetére
Ez a kicsi is megítélés kérdése :
2018-ban használtam egy panel lakást Debrecenben jó ideig, a tulaj haver volt, felajánlotta, hogy 13M-ért vihetem. nem volt annyim, pedig éreztem nagyon, hogy megkéne venni. 1-2 éve majdnem 40M-ért ment el ugyanaz a lakás. Ez cca 3× haszon, és ha közben még kiadom, csak havi 50 ezer ft-ért, akkor is 3 Millió ft extra haszon. Jó, költeni kell rá, meg ez egy eléggé extrém példa mert a legtöbb helyen ezidő alatt maximum tisztes 20-50%-ot nőne egy lakás ára, de azt kell mondjam elég jó befektetés. ha nem az lenne akkor nem vennének az emberek befeketetési célból lakást.
A cripto/részvény meg úgy máködik : különíts el egy összeget melynek teljes elveszítése sem okoz gondod. (ez a legtöbbünk esetében eleve egy nem túl agy összeg lesz). majd vedd meg a részvényt/criptot és felejtsd el hogy van. X idő múlva nézd meg, ha több lesz örülsz.
De közben nem tudsz benne lakni, és közben nem fizet havonta egy X összeget azonnal kivehetőben (lakbér).milyen cég részvényeit vetted?
-
t72killer
titán
válasz
hobizoli
üzenetére
"3-3,5 ev alatt 100%-t hozott volna az ingatlan?"
Helyszín és konkrét kezdő/befejező dátuma válogatja, sztem simán volt ilyen. De lényegtelen, mikor mondod meg egy részvényről ELŐRE, hogy ez 100%-ot fog hozni, nem 10edére összecsuklani? Mert bizony utóbbira is volt már nem kevés példa.A töredékáron kiszálló BTC-s meg valóban megtestesíti a tipikus kisbüfit, ez van. Hogy miért száll ott ki?
1. margin call kidobja, kampó
2. full saját tőkésen: nem bírja idegekkel és további buktát akar (amúgy full racionális trendkövető logikával) elkerülni
3. közbejön egy élethelyzet, ahol kell a pénz. Perszepersze "nemköllmindentbefektetni" - de ha csak tücsökp.csnyit fektetsz be, akkor miről beszélünk, hol lesz az a nagy haszon?
Új hozzászólás Aktív témák
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- DeLonghi Magnifica S I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Ajkai ólomkristály
- Eleglide M1 elektromos kerékpár
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- Razer Kraken V4 X RGB Gaming Headset
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest