- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- kompakt csúcstablettel készül a Lenovo
- Google Pixel topik
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Na, akkor tudod miről beszélek

Ugyanezt éltem én is.s3ggsötét erdőt a Zánkafürdői lakhelyemen találtál volna, mikor 2013ban munkából hazamntem , minden este telefonnal világítottam, h ne essek pofára

Ez a tengerparti kilátás nekem is sokszor megvolt, főleg mikor dög fáradtan kijöttem a tengerből egy munkanap után pokróc sem kellett, hogy elterüljek, és bámuljam a csillagokat, majd lezuhanyzom... olykor 1-1 eltévedt bulizó lánykát is meglehett fogni, ilyen-olyan happeningre.

Gondolkodtam h mibe lehet ott egy ház?
(hobbizolinak : Ciprus, Protaras --- Paralimni nem jó már messzebb van, fentebb a hegyekben).
Az idő miatt kint is lehett aludni éjszaka a parton, csak ereggel 8 előtt ébredj, mert leégsz, meg mert 7-re menni kell dolgozni...Neked hol volt meg ez a tengerparti élmény?
Új hozzászólás Aktív témák
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Apple iPhone 16 Pro-White Titanium-128GB-Akku:97% - Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.05-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4400, 100% Akkumulá
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,RTX 3000 6GB DDR6,WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs