- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Persze, hogy vágom, konkrétan laktam a tóciban, az egyik 4 emeletesben a harmadikon, nagyon sokáig. Igazán kicsi gyermekkorom emlékeinek a 90%-a onnan van, folyamatosan tekertük a bringát körbe a házak közötti nagy park körül, parkban szó szerint minden délután ment a foci, az öregek addig nyomatták a sört meg a paklit vagy a sakkot, nagyon imádtam. Ott nekünk a parkra nézett az ablak, nem kifele, azt a kilátást gyerekként nagyon szerettem, bár már akkor is inkább a park látványa érdekelt este, mint körülötte a sok panel, mindegy milyen fények voltak hol.

Amúgy is ilyen elfuserált vágyok, imádom a természetet este, akár a seggsötét erdőt is, de aminél tényleg nincsen jobb, az az, ha mediterrán helyen nyáron találsz egy nem szétturistult, homokos, nem kivilágított tengerpartot, és ott kidőlsz valami plédre (este azért már elég hideg tud lenni a sima homok még ott is), és csak hallgatod a hullámokat, közben az orroddal érzed a tenger illatát, a szemeddel meg látod a végtelen mennyiségű csillagot meg a tejutat meg minden. Na nekem EZ az, ami abszolút mindent visz. Városi kilátás... Le se szarom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Építő/felújító topik
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- BMW topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Foxpost károsultak - 2026
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- HP 255 G8 - 15.6" FullHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR - ÚJ AKKU
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest