- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Minden út Palindrómába vezet: leépítésekkel tér vissza a Realme a gyökereihez
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beus33
újonc
Sziasztok!
Érdeklődnék hogy tapasztalta e már valaki azt a hibát, ami nálam jelentkezett a tegnapi napon.
Az Inew V3 ugyebár dual SIM-es, tegnap ki lett próbálva a telefon micro SIM kártyával (Telenor Hálózat).Valamiért a térerő ikon narancssárgára változott, ami azt eredményezte hogy se hívni se hívást indítani nem tudtam... gondoltam semmi gond majd valamit utána olvasok és biztos könnyen meglehet oldani.
Persze visszatettem addig a normál méretű SIM kártyámat ami szintén Telenor-os és eddig semmi baja nem volt a hálózattal... itt ugyan ezt produkálta a telefon! Hálózati APN lekérve, beállítva, de valami még se jó!
Van mobilnetem, de mégse csatlakozik pedig ott a kis H betű, Wi-Fi-n is veszi a jelet, csatlakozik a hálózathoz, de mégsincs rajta net... a dátum és az idő sajnos nem állítódik be automatikusan és ha manuálisan akarom módosítani akkor meg ezt írja ki : "A beállítások alkalmazás sajnos leállt"
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- Használt Sharkoon Skiller SGK3 német mechanikus billentyűzet / 12 hó működési garancia
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i5-10310U - Garancia, Akció!
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest