Hirdetés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 13 4G
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
A garanciát nem hiszem, hogy bármilyen szinten befolyásolná (még itthon sem szarakodnak, hogy ki vette a telefont, és ugye ezek még számlát sem adnak, hogy esetleg azzal problémáznának). A refund benne van a pakliban, de remélem, hogy erre nem kerül sor, mivel most érkezett szállítmány szerintem mindenhová.
Vjankovics: Holnap már leadom a rendelést, amint az utolsó jelentkező által utalt összeg megjelenik a számlámon. Egyelőre többet nem mernék bevállalni, így esetleg egy második kört valaki megejthetne, aki biztosan rendel. Ha nem jön össze, akkor megszervezem én, csak hülyén fog kinézni, hogy én már magamnak nem rendelek, csak szétdobálom a csomagokat az embereknek.

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple asztali gépek
- PlayStation 5
- Villanyszerelés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen autót vegyek?
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest