Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badboys
őstag
Köszönöm mindenkinek a segítséget,de még hezitálok olvasgatok most úgy is ünnepelnek. Jelenleg Onet használok ezért a vacila.Csupán úgy érzem a 60 évemmel már nem igazán kellenek ilyen drága telefonok. Csak hát az Onen megszoktam a folyamatosságot nincs lagg nem melegszik ami nem izgat a 4.4 igaz jó,ha van azért kérdeztem vannak e főzött romok vagy csak gyári és milyen a support mit ígér a gyártó mire frissít. Ami még azért piszkál a gari sajnos eléggé sok negatív problémát olvastam a kínai gariztatás rejtelmeiről. Mennyire vészes a basszus hiánya mert ugye rockhoz kell az az én világom. Mennyire kevés az akksi mert nem valami combos.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest