- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: az X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
Új hozzászólás Aktív témák
-
ctibor
senior tag
Ha nem bánjátok, ide is bemásolom a szoftver kibeszélő topikba imént postázott kérdésemet, hátha innen jön használható válasz, amit előre is megköszönök!
Az új telefonomban, ami kínai (iNew V3) szerencsére a Google Play gyárilag benne van, de egy csomó Google alkalmazás, pl.Gmail, Youtube, stb. nincs. Ez nem is baj, sőt, nekem szimpatikus: telepítse a júzer, ami kell neki.
De - és itt jön a kérdésem - Chrome sincs benne alapból és nem is tenném fel rá, mert tökéletesen megfelel nekem a gyári böngésző. A könyvjelzőim viszont kellenének! A tabletemben simán meg tudom nyitni a gyári browserben is a Chrome könyvjelzőket, de azon fent van mindkét böngésző.
Szóval: hogyan tudnám átküldeni a telefonba is a könyvjelzőket, a Chrome telepítése nélkül? Lehetséges ez valahogy?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 16" i9-13950HX 64GB RAM 1TB Nvidia RTX 3500 ADA 12GB 1 év gar
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Xbox Elite Series 2 Core kontroller
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs