- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Magyarországon és Szlovákiában is debütált a Honor 600 Lite
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- MWC 2026: Kezünkben a most bemutatott Nothing Phone (4a)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ctibor
senior tag
Ha nem bánjátok, ide is bemásolom a szoftver kibeszélő topikba imént postázott kérdésemet, hátha innen jön használható válasz, amit előre is megköszönök!
Az új telefonomban, ami kínai (iNew V3) szerencsére a Google Play gyárilag benne van, de egy csomó Google alkalmazás, pl.Gmail, Youtube, stb. nincs. Ez nem is baj, sőt, nekem szimpatikus: telepítse a júzer, ami kell neki.
De - és itt jön a kérdésem - Chrome sincs benne alapból és nem is tenném fel rá, mert tökéletesen megfelel nekem a gyári böngésző. A könyvjelzőim viszont kellenének! A tabletemben simán meg tudom nyitni a gyári browserben is a Chrome könyvjelzőket, de azon fent van mindkét böngésző.
Szóval: hogyan tudnám átküldeni a telefonba is a könyvjelzőket, a Chrome telepítése nélkül? Lehetséges ez valahogy?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 64GB 100% Akku Újszerű,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Honor 400 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- IPHONE 15 PRO MAX 256GB NATÚR TITÁN 91% AKKSI
- Újszerű iPhone 14 Pro 128GB Asztro szürke független, 100% aksi, 1 Év garancia
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Beszámítás! Asus TUF VG249Q 24 144Hz FHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- Ultimate előfizetés akár 3856 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest