Hirdetés
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- Hatalmas telepet és fizikai ventilátort kaptak az új Oppo-k
- Tizenegyes! A VAR helyett a CAD buktatta le a Google profi játékosát
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Ennyit szűkít az X300 Ultra a telepen Európában
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Amazfit Stratos - a hosszútávfutó vagányossága
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Hatalmas telepet és fizikai ventilátort kaptak az új Oppo-k
- VoLTE/VoWiFi
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
soundman1
senior tag
Pár nap utáni tapasztalatok. Alapvetően megérte KK-ra váltani.
Először felment a 1.1.1(recovery miatt)+wipe-ok, utána ment fel a wilsey féle 1.0.13+wipe-ok. IMEI megmaradt, nincs képernyő villódzás, eddig semmi bug.
Gps gyengélkedő maradt: 5-6 holddal. Indulásként: Faster Gps+wifi be+Tartózkodási hely/Csak a készüléken+Ygps, majd 20 perc után 5 zöld hold után nem kínoztam tovább. Ez után Igo már gyorsan gps-t fogott. Lehet, hogy a tartózkodási helynél/Nagyon pontosra kellene állítani, mert akkor gyorsabb lenne az első fix, de akkor minden más proginak is engedélyt adok, hogy a gps-t használja, ezt pedig nem szeretném. Ez utóbbi így működik KK alatt, jól gondolom?
Még egy Bp-i szűk utcás bevetésben kell egy teszt, mert JB alatt nagyon dobálta a jelet.
A flip toknál képernyőzár nélkül is a főképernyőre ugrik egyből, ezt már nagyon vártam. :-)
A wifi mintha stabilabb lenne, korább Beállításokban volt, hogy meg kellett nyitnom a wifit, hogy csatlakozzon a hálózathoz, ill. a Play is nehezen indult el.
Antutu 18000 felettit mér, úgy érzem gördülékenyebb lett minden.
A KK új tárcsázójában nagyot csalódtam, prediktív bevitelt ez sem kapott, az összevont kontaktkezelés szerintem kriminális, így az Ezdial-ra váltottam: prediktív, ezer beállítás, a sim váltást nem tudja csak kezelni, a Miui design pedig bejön nekem.
App permission kikapcsoltam, mivel csak az Alkalmazások értesítés megjelenítése kikapcsolásával lehet eltüntetni az értesítési sávból.
A Myprofiles KK-n nem tudja a repülő módot kezelni, így lecseréltem a Timed togglesra, boot után is működik KK-n, számtalan profil beállítható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 13 Mini 128Gb-gyönyörű-100% akku
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB Fekete Színben 100% Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (Apple Care+ 2027.November 16)
- ÚJ ASUS Vivobook 15 - 2.8K OLED 120Hz - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - Garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL (ELKELT)
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest