- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
raulicio
üzenetére
Sem ez a topik, sem a sajátja nem erről árulkodik, hogy ezt demennyire tudná bárki is, aki 10 percet, vagy akármennyit foglalkozik vele. Ez nekem sokkal inkább tűnik űgy, hogy a hibákkal mindenki akkor szembesül, amikor elkezdi használni. Erre a legjobb mintavétel, hogy feltettem egy kérdést, és rögtön két egymásnak ellentmondó választ kaptam rá. És még az sem kizárt, hogy mindkettő helyes. Szóval 10 perc után az ember oda jut, hogy ezek olyan telefonok, amikkel vannak problémák. Ezzel meg pusztán az a probléma, hogy bármilyen randomokostelefon topik átolvasása után ide jutok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- OLED monitor topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák.
- iPhone 14 Pro Új állapot Gari 2027-01
- Apple iPhone 7/7 Plus szerviz alkatrészek, készletről akár másnapra!
- RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Dell Latitude 7200 2-in-1,12.3",FHD,i5-8365U,8GB,256GB SSD,WIN11,Tablet,LTE
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest