- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- A Suzuki SX4 S-Cross fedélzeti rendszere
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Íme, a Samsung válasza a hajlítható iPhone-ra
- Visszatérhet a csepp notch és a 90 Hz
- Készül a 200 megapixeles iPhone
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
nagyúr
válasz
janek69
üzenetére
Az egész úgy történt, hogy miután bemásoltam az nvdata fájlodat nem működtek a simek, bemásoltam a firmware mappát reboot után is élettelen simek. Ekkor döntöttem, higy visszaállítom az eredeti állapotot. Mivel az eredeti mappákat másnéven otthagytam, gondoltam törlöm a moddoltat és visszaállítom a mappanevet. Ekkor töröltem az nvdata mappát, majd kezdtem átnevezni az "old-nvdata" mappát nvdatara. Pont mikor ok-t nyomtam fölül beugrottak a simek hibátlanul. Nézem mi lehet. Hát az old megmaradt de volt egy nvdata mappa mostani időponttal. Ekkor már sejtettem, hogy önjavító a rendszer. Kitöröltem újra és vártam. Mivel ekkor már volt működő simek nem történt semmi. Erre reboot és jött a simkeresés, nvdata megjelent és minden ok.
Arra még kíváncsi lennék mi lenne ha 850-es firmware mellett törli vki az nvdata mappát éscrebootol, akkor is jó lesz a telenor?
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem lesz erotikus ChatGPT
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- További aktív témák...
- Bontatlan Xiaomi 15T Pro 12/512GB Mocha gold
- iPhone 17 Pro Max 256gb fggetlen,bontatlan EU
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB 12GB RAM Dual eladó, cserélhető S25 Ultra telefonra
- Samsung Galaxy A54 5G (128GB) - HIBÁS
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB Lian LI LANCOOL207 ADATA 850W
- AKCIÓ! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés akár 3856 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- iPhone 14 Pro 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest