- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Több fény kell, hogy a OnePlus 15T vonzóbb legyen
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- MWC 2026: Részt vesz a Vivo, megmutatják az X300 Ultrát
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
silver10
aktív tag
Hát a mixeshop nem lesz a szívem csücske az biztos. Válaszul írták , hogy ma postázzák és úgy látom abból se lesz semmi tekintve a két földrajzi hely időkülönbségét. Írtam a rendelések topikba is, hát elég sok a csalódott, ideges kuncsaft mostanság. Már sommás vélemények is vannak, miszerint tavaly töredék ennyi baj sem volt. Ezt én is osztom. 4 rendelésem volt novemberben SG, HK, CN mindegyik estben másnap harmadnap már volt TN-em. A ciki az, hogy az unokahúgom nem érti miért fizettek akkor gyorspostáért, de ÉN SEM!! Erre nekem nem magyarázat, hogy 08.-áig ünnep volt. (09.-e meg már munkanap.) Ha meg nincs raktáron, akkor írja ki legyen szíves a drága jó kici agyagedény, hogy "out of Stock" Az tisztességes. Az ember néz másik shopot, aztán szívesebben tér ide vissza adott esetben. Ha hétfőig sem lesz TN, akkor PP dispute. Mert így a huginak nem lesz telója, nekem meg a családon belül "becsületem".
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy ruhás topik
- VR topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AI, GitHub Copilot, Claude, Gemini
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Iphone 13 mini mobiltelefon eladó
- iPhone 13 mini 256GB gyári kártyafüggetlen 1. tulajdonos
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 90% Akku - 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 FE 8/256GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen - 1 Év Garanciával
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
- Apple iPhone 16 128GB Teal használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) garanciás 2029.02.11-ig
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest