Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
silver10
aktív tag
válasz
sfbukfenc
üzenetére
Köszi a root tippet.Én is ezzel csináltam az enyémen a rootolást anno egy korábbi verzióval. Mióta megmutattam a rokonnak a v3-at (amúgy nőről van szó) ez a "szíve vágya". A héten csütörtökön már rendelem is DHL-lel neki. Már hetek óta gyűjtöttem a cuccot hozzá. Tapis CWM recovery. 1.0.4-es rom, SP Flash Tool, MTK DTools stb. De ha már 1.0.4-essel jönne, mint ahogy másnak is jött már, akkor csak rootolni kellene+ MUT-tal a CWM-et feltenni. Na ebben bízok. Annak idején flasheltem a "csoda" aTAB5-ömet, de ha nem muszáj akkor... Viszont megnéztem a colonelzap.blogspot-on a mintaképeket, hát az egy kissé riaszt. Az én tepsimmel azonos a kamera specifikáció+ az enyémben nem Sony érzékelő van és mégis... Ha én kiteszem Miracasttal - vagyis tükörkijelzőmóddal a 106 cm képátlójú TV-mre és jócskán ráhúzom a nagyítást (persze nem gyér fényviszonyok mellett készült a kép) messze nincs ennyi képzaj. A nappali képeken szinte semmi. Na de majd meglátjuk. Remélem nem leszek megnyúzva. Mert amúgy nekem is tetszik. Nem olyan mint az én Samura hajazó Zil platóm
, hanem tényleg egy jól sikerült design. A hangszórók zenénél tűrhetők?
Új hozzászólás Aktív témák
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Tőzsde és gazdaság
- Ubiquiti hálózati eszközök
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- GTA VI
- iPhone topik
- GL.iNet OFF topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
, hanem tényleg egy jól sikerült design. A hangszórók zenénél tűrhetők?