- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Témákat hoz a Google a Pixelekre
- Garmin topik
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrzed
senior tag
válasz
sz_gabor #239 üzenetére
Köszönöm, közben azt megtaláltam. Vannak fent pár napos yt videók, ott sokkal jobban testre szabható, nem tudom milyen verziójú rommal. A MCC-t próbáltam, pár percig volt a telefonon, iszonyat agresszív alkalmazás, hamar letakarítottam.
Lehet jobban járnánk egy custom rommal... itt főzik is ezerrel médiatech-re, köztük x6 pro -ra is. Viszont nem ingyenes, tagság kell... na de azért közel 5K HUF-ot nem szánok rá havonta.
-
mrzed
senior tag
Létezik lehetőség a jobb oldalon lehúzható "control center" felső nagy gombjainak testreszabására? A zenelejátszót nem használom, mi home okos eszközöm nincs, jó lenne eltüntetni, vagy legalább a funkcióját megváltoztatni.
-
mrzed
senior tag
Megérkezett az én pro-m is.
Nagyjából már belaktam, viszont mobilnet forgalmának a számlálására nem tudom rávenni. A régi készülékben még a felhasználható adatmennyiséget és a fordulónapot is be lehetett állítani. Van ilyen a hyperos-ben is? -
mrzed
senior tag
Lehet én nézek be valamit, de szerintem nem csak kicsit erősebb a poco hardvere:
Poco X6 pro vs Redmi note 13 pro -
mrzed
senior tag
Ezt mos komolyan kérdezed?
Sz_gabor órákat fordított arra, hogy képekkel illusztrálva, szájbarágósan, linkekkel leírást készítsen. Még csak keresni sem kell, arra a hozzászólásra válaszolva kérdeztél, amelyikben minden válasz adott. Ha nem veszed a fáradtságot, hogy megnyisd a linket és végigolvasd, akkor nem tudom mit is szeretnél valójában.sz_gabor: szép munka, köszönjük.
-
mrzed
senior tag
Sziasztok!
Gondolkodom rajta, hogy berendelek itthonról egy szürke importos x6 pro-t.
Ennél a típusnál is többféle verzió létezik, esetleg belenyúlhatok olyanba, hogy nem tudja a szükséges band-eket (B3;7;20, vidéki lévén még az 5G nem játszik)?
Valamint a "virtuális" közelségérzékelő mennyire problémás a mindennapi használat során?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest