Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
okiszPSX
tag
válasz
sz_gabor #291 üzenetére
Mi a tapasztalat, mennyivel merül hamarabb? Másba nem kavart bele az optimalizálás kikapcsolás?
Egyébként így két hét használat után jó kis telefon a hyperos háinyosságoktól eltekintve. Viszont sztem hamar merül. Jó tudom, 5g helyett 4g meg dinamikus hz helyett fix 60ra rakni a kijelzőt, de na.
Ezek mind kompromisszumok, pedig a kijelző is amoled, tehát a feketével is csak spórol. -
powers
tag
-
mrzed
senior tag
válasz
sz_gabor #239 üzenetére
Köszönöm, közben azt megtaláltam. Vannak fent pár napos yt videók, ott sokkal jobban testre szabható, nem tudom milyen verziójú rommal. A MCC-t próbáltam, pár percig volt a telefonon, iszonyat agresszív alkalmazás, hamar letakarítottam.
Lehet jobban járnánk egy custom rommal... itt főzik is ezerrel médiatech-re, köztük x6 pro -ra is. Viszont nem ingyenes, tagság kell... na de azért közel 5K HUF-ot nem szánok rá havonta.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest