Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
osonte
őstag
Van aki rendelt onnan itt a fórumban, én nem vagyok annyira képben a PayPal fizetéssel (talán 1x használtam). Eddig inkább simán bankkártyával fizettem mindenhol, ami nem túl biztonságos, szerencsére eddig nem volt gondom vele... Szóval ebben lehet más tud Neked válaszolni.
-
sz_gabor
tag
Mobilon: Ha a bal felső sarokba a három vízszintes vonalra [kép] klikkelsz, megnyílik a menü lista [kép] az oldalakhoz. Pont azért a gitbookra tettem, hogy ne egy folyamatos szöveg legyen, hanem egy feladatokra bontott strukturált leírás legyen. Ha vissza kell keresni valamit könnyebb ,és még szövegre keresni is lehet az oldalon.
A PC-n oldal menü van bal oldalon [kép] , ahol könnyen navigáltatunk.
-
mrzed
senior tag
Ezt mos komolyan kérdezed?
Sz_gabor órákat fordított arra, hogy képekkel illusztrálva, szájbarágósan, linkekkel leírást készítsen. Még csak keresni sem kell, arra a hozzászólásra válaszolva kérdeztél, amelyikben minden válasz adott. Ha nem veszed a fáradtságot, hogy megnyisd a linket és végigolvasd, akkor nem tudom mit is szeretnél valójában.sz_gabor: szép munka, köszönjük.
-
Cassi
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Bluetooth hangszórók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kuponkunyeráló
- Milyen videókártyát?
- Path of Exile (ARPG)
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest