- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Tíznaponta azért tedd töltőre az Ulefone-t!
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
osonte
őstag
válasz
amadeus11 #273 üzenetére
Köszi, ez hasznos infó, akkor így lesz.
Már számtalanszor csináltam a Flash-elést, jobban hiszek abban, az elronthatatlan. Csak most ez HyperOS maradt ki az életemből (13T Pro-nál még nem volt amikor eladtam). Régóta cserélgetem a romokat, még Redmi Note 4-en kezdtem.
Most még csak töltöm le a fastboot indonéz romot, felkészülök, mert hétfőn jön a telefon az Alza-ból. Majdnem kínai rendelés lett (ott jóval olcsóbb most), de nem bánom, hogy így van rendes 2év garanciám.
-
osonte
őstag
-
Füleske
addikt
válasz
amadeus11 #142 üzenetére
" Bootloader nyitás és indonéz ROM oldhatná meg ezt a dolgot."
Nincs indonéz rom, mivel nem jelent meg (még?) ott a telefon. Ha lenne sem biztos már, hogy lenne benne hívásrögzítés, mivel már a 13T - ben is google tárcsázó van az indonéz rom - ban. Helyette van tajvani rom.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nintendo Switch 2
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- PlayStation 5
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!