- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- LG V30 - vezércsel
- Fotók, videók mobillal
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Redmi Note 8 és 8T
- iPhone topik
Aktív témák
-
válasz
Alvin_ti4200 #10 üzenetére
Persze. Csak nem jutott másik ilyen progi az eszembe. :B
(Kösz!) -
válasz
Alvin_ti4200 #7 üzenetére
Azokkal csak az utómunkálatokat / effektezéseket csinálják, magát a nyers videót szerintem mindegy, mivel veszed fel.
''Sie haben Post!'' :) -
cartman|
tag
szerintem meg lcd monitor out-os 3dkátryát rákötöd egy másik gép dv kártyájára és kész. :)
-
Alvin_ti4200
félisten
Erre én is kíváncsi lennék, mert nekem meg van a 2.0-ás Fraps ''kifizetett'' változata, de gondolom, hogy pl. a komolyabb ingame videókat nem ezzel csinálják. Valami Adobe cucc nincsen? Premiere 6.0 nem tud ilyet pl.?
-
Ráadásul a 2.0-tól kezdve a Fraps fizetős ( de cserébe tud hangot is felvenni, kevesebb CPU-t használ mint az 1.9d és a max felbontás 1024*768-ra nőtt 640*480 helyett).
Játékokból nagy tömörítésű ( pl. divx ) realtime capture-t nemhiszem, hogy tudnál csinálni... esetleg ha VIVO-s kártyád van, amihez adnak WDM capture drivert, akkor talán VirtualDub. -
csudri
őstag
Próbáltam a keresőt, de nem találtam, olyan témát ami ezzel vagy bármilyen videó rögzitéssel foglalkozna.
Szóval a kérdés az, hogy milyen software-rel lehet rögzíteni in-game jeleneteket? Biztos vannak ilyenek, mert anno amikor a Doom3alpha ''kijött'' akkor DoomSzab is összedobott egy in-game múvit. PLZ help.
Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Villanyszerelés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest