- Realme GT 2 - aláírjuk
- Netfone
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- MIUI / HyperOS topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
jhos910
senior tag
válasz
fpeter07 #346 üzenetére
Eddig 3 városom van, most gyűjtök a 4.-re.
Fejlesztgetem magam így igen nehézkes mert most is 3k fát kért a 10. szintű akadémiához :s
Hát mondjuk,hogy a 3. szintű palotának kellő anyag fele megvan fixen úgy, hogy a telepeimen van még felesleges 2k+1k faEgy srác igencsak nagyszájú volt amikor leattackolt a 17es gyerek , mondtam neki h nagyon meg fogja bánni hogy blokádolt
(épp kivégezte az előző tag az összes hajómat és hát így igen egyszerű volt neki).
Aztán most 1 lánghajót meg egy ballisztát ráküldtem és ezt hoztam tőle:mod , bocs a kép lemaradt
-
Skynet258
veterán
válasz
fpeter07 #322 üzenetére
Akkor lehet kifejlesztettem már valamit, ami lecsökkenti a kellő nyersanyagot
Már megvan a segítő kéz is, az első igazán hasznos dolog volt számomra
A korrupcióhoz: Nekem is volt a telepemen, amikor a 3 városomat húztam fel. na, gondoltam, akkor a fővárosban feltolom 3-as szintűre, és annyi (pedig akkoriban az elég sok nyersanyagnak számított nekem). Meg is tettem, korrupció van továbbra isÚgyhogy szerintem újat kell felhúzni, és azt feltolni 3-as szintűre, a 4-ik városban pedig szintén felhúzni, és feltolni 4-es szintűre... Nem kevés anyag kell ehhez, úgyhogy én egyelőre hayyom, hadd korrumpálódjanak a nyomorultak. Aztán majd lecsapok a vámosokkal lendületből
iziboy: Be kell fizetned 6 aranyat PayPalon keresztül, különben felrobban a szigeted, és jönnek a tálibok.
-
Alukard
senior tag
válasz
fpeter07 #256 üzenetére
Hadügyi Egyezmény
Amint kifejlesztetted a Diplomáciát (Hajózás) hadügyi egyezményt köthetsz egy másik játékos városával. Amint az egyezmény megköttetett, a másik fél városát használhatod bázisként további hadi manőverekhez. De dupla fenntartási költséget fizetsz majd az ott állomásoztatott egységekért.
Tipp: Egy Hadügyi Egyezmény 11 diplomácia pontba kerül a felajánlónak. 2 diplomácia pont vonódik azonban le az ezt elfogadó féltől.
Tipp: A hadügyi egyezmények városokra érvényesek. Ha ugyanannak a játékosnak más városait szeretnéd bázisként használni, több hadügyi egyezményt kell kötnöd.
-
looser
addikt
válasz
fpeter07 #166 üzenetére
Félreértettél, ez csak (ezexerint elég rossz) vicc volt. Csak a pénzhajtásra akart utalni ez a kis szösszenet. Eszem ágában sincs fizetni, bár azért tetszik annyira, hogy havi 1 eurot adnék érte
Szóval nem kell prémium, akad minden, később meg állítólag még sok is lesz -
looser
addikt
válasz
fpeter07 #152 üzenetére
Már át is állítottam a legényeket, hogy kutassák a terjeszkedést
Egyébként ha valamilyen hoszabb kutatást félbeszakítok, az legközelebb onnan fog folytatódni? Lehet majd a másik szigeten is létrehozni Akadémiát, ahol mást kutatok? Tudom, FAQ, de erre nem találtam választ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Netfone
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- alza vélemények - tapasztalatok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autóhifi
- Revolut
- További aktív témák...
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- Apple iPhone 8 - 256 GB - fekete (152)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest