Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Átcímkézett TCL modellekkel nyit az Alcatel
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Yettel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aswna
csendes tag
válasz
snowdog #2939 üzenetére
Köszi, ezzel már találkoztam. Mi ennek a "hivatalos állásfoglalásnak" a forrása?
Ami konkrétan érdekelne, hogy valóban jogsértő-e az itt vagy itt leírt dolog.
Mindkét esetben a <primo gyökér>/ui_igo9/... könyvtár lesz létrehozva és rak bele az ember fájlokat. Ez mi alapján jogsértő tevékenység? Nagyon érdekes (lenne?), hogy csak azáltal, hogy könyvtárakat/fájlokat másol be valaki a primo gyökérkönyvtárából indulva, jogsértő tevékenységet folytat...
Mondjuk az sem teljesen világos számomra a listából, hogy pl. a "jogsértő tartalmaknál" pl. a "hangok" mit is jelent pontosan.
- A "gyári" hangok közzététele?
- A "gyári" hangok módosítása saját használatra? Esetleg ezek megosztása?
- A "gyári" hangok lecserélése és saját hangok használata?Arról nem beszélve, hogy ha jól látom, egy csomó mindent "el lehet rejteni" a branding.zip-be (ami meg nem jogsértő)...
-
snowdog
veterán
Amiről én tudok, és már többször közzé tettem:
A teljesség igénye nélkül...
a jogsértő tartalmak:
alapszoftver (a béta-változatok is, mivel azok is védettek, illetve kizárólag belső, fejlesztői változatok!!)
épületek
textúrák
hangok
nyelvi file-ok
DEM és terrain (domborzat) file-ok
térképek
az ún. file-felszabadító szoftverekami NEM jogsértő:
branding
benzinkutak
fonémák
POI
skinek
sémák (scheme)
speedcam-ek
HNR
ikonokEz egy hivatalos állásfoglalás volt, bár nyilván nem teljes körű, de iránymutatásnak feltétlenül elég.
-
kisspista
senior tag
-
kisspista
senior tag
-
aswna
csendes tag
Tudnátok mutatni - lehetőleg teljes körű - hivatalos tájékoztatást arról, hogy mi számít jogellenes (warez) tevékenységnek az iGo Primo-val kapcsolatban?
-
kisspista
senior tag
Te figyu, írtad korábban, hogy Restart gomb megjelenik a menüben, választható lehetőséggel a 2.20-as GJA-ban, de én nem találom, merre kell keresni?
Mik az újítás (térképcserélőn és Arkoko/Gurjon gyorsmenün kívül), mert nem igazán találom annak ellenére, hogy az angol leírást elolvastam..... -
janist
csendes tag
Nem akarok visszaélni a segítőkészségetekkel, de még egy dolog felmerült bennem, amit ha meg tudnék oldani, akkor minden szuper lenne.
Édesapám Navon 720 -áról portoltam át a Primo -t az én Mio520 -amra. Édesapám gépén teljesen jól működik a bluetooth telefon kihangosító a primo val, viszont az enyémen híváskor a gyári Mio -s kezelőfelület jön be és ha lerakom a telefont, akkor nem vált vissza Promo -ra a készülék, benne marad a MIO telefon programban.
Valahogy be lehet állítani, hogy a Primo programja kezelje a hívást? (ha jól rémlik akkor iGO8 nál vagy amigo nál volt ilyen). Vagy esetleg arra van megoldás, hogy a Mio BT kihansosító után jól visszálljon a Primo?
Köszönöm szépen!
-
janist
csendes tag
Lenne még1 kérdésem.
sys.txt -be kell a #352 -es hozzászólásban lévő
[speedcam_category:0]
activated_spoken_type=speech
activated_speech="Figyelem, fix sebességmérö kamera."
overspeed_spoken_type=1stb stb
beállítások (van belőle több is), vagy tudja magától is, hogy mit kell mondani, és elég ha
[warning]
overspeed_sound="none"
speedcam_warning=1
is_spoken=1ez van beírva.
-
janist
csendes tag
Sziasztok,
Tudja esetleg valaki, hogy iGO -ban, hogy lehet azt beállítani, hogy speedcam -nál csak a TTS hang szóljön, és a "beep, beep" ne.
Jelenleg a TTS bemondja, pl "Sebesség mérő kamera" , de amíg oda nem érek a pittyegés is hallatszik, ami zavar.Köszi!
-
TRob1
veterán
Na kipróbáltam én is ezt a térképcserélősdit (eddig még Soha! nem próbáltam), és ez is egyszerűen megy mint az.... (tudjátok, ágyba....
)
Nem Kell Törölni Itt Se A Save Mappát, ahogy szinte soha semmikor sem kell!!! (persze sokak szerint ajánlott, sőt kell)
2.18as gja dafunk csl skint használok. Bemásoltam a frissen beszerzett 2.2es utility mappát a primo gyökerébe.
Volt sima "map" mappám, tm térképekkel, ez maradt is ezen a néven. Beletettem egy üres txt fájlt !map_ot.txt néven.
Létrehoztam egy "map_nt" ill. egy "map_ta" mappát, mindegyikbe tettem 3-4 térképet (különböző országokat, kivéve a hun-t, azt mind1ikbe beletettem), és ide is beletettem 1-1 üres txt-t, !map_ta.txt ill. !map_nt.txt néven.
A mapchanger.ini fájlt hagytam meret nekem ez a beállítás kell, de ott módosítani kell a pontos eléárési útvonalakat (érdemes kis-nagybetűre figyelni)
Navi indít, beállít a térképcserélő ikon, kiválaszt nt, automatán újraindul, és láss csodát, nt térképek lettek benn (alapból a tm-mel indul). Utána ta választ, újraindul, és ta térképek vannak benn. Aztán tm választ, újra, és tm mapok vannak, szóval működik. -
kisspista
senior tag
válasz
gyurmagyuri #2922 üzenetére
Én úgy gondolom, hogy rosszul használod a mapchanger-t, rosszul konfigurálod!
A utility v2.20 mappában lévő mapchanger ugyanaz, mint a korábbi, nem változtattak benne semmit (2010.11.08.-as kiadású mindkettő)Szerintem próbáld meg a következőt:
- save mappát törlöd egészben
- felteszed a GJA 2.19.1-es verziójú skint
- Primo mappába /gyökérkönyvtár/ létrehozod a "utility" mappát
- utility mappába bemásolod a mapchanger.ini, MapChanger.exe és MapChanger.nfrun fájlokat valamint a set.wav audió fájt. (Kis- és nagybetűkre figyelj, így legyenek ahogy itt feltüntettem!!!)
- mapchanger.ini fájlba az alábbiakat írod:[mapchanger]
swpoi=0
DirContent=\Storage Card\\content ;ezt módosítod
DirSave=\Storage Card\Primo\save ;ezt is módosítod
ExeName=iGO.exe
Sound=set.wav(Az elérési utat a PNA-d elérési útvonalához megfelelően átírod!)
- content mappán belül létrehozol egy "map", egy "map_nt" és egy "map_ta" mappát.
- "map" mappába a TopMap térképeket belemásolod
- "map_nt" mappába a Navteq térképeket belemásolod
- "map_ta" mappába a Teleatlas térképeit belemásolod
(Ilyenkor a rendszerindítást követően TopMap térképekkel fog automatikusan indulni. Ha a "map" helyett "map_ot"-t csinálsz, akkor Primo indítását követően nem fogja felismerni a térkép mappát és hibaüzenettel elszáll! Erre figyelj!)
- poi-khoz egyelőre ne nyúlj, mivel .ini fájlba a poi váltás lehetőségét letiltottuk!Elindítod a Primo-t, először az Egyebek \ Beállítások \ Kijelző menüpont alatt behívod a GJA 2.19.1 DAY és Night fájlokat behívod.
Majd Beállítások \ GJA Skin beállítások \ Rendszerbeállítások, itt legördíted a sávot, kipipálod a Bluetooth és Térképcserélő gombok a főmenüben (pipa), Térképcserélő megjelenítése (pipa). Kilépsz, újraindítod Primo-t s elvileg kész!
Én így konfigoltam be, s működik. Ha ez alapján neked nem jó, akkor a mapchanger.ini fájlban keresd a hibát!
-
kisspista
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest