- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
snowdog
veterán
Nem tudom mennyire járható út, de mi lenne, ha amit most itt leírtál, azt beletennéd a csomagodba.
Ugyanis az én értelmezésem szerint csak az eredeti nyelvi fájl módosítása, és annak közzététele illegális. Az hogy valaki készít egy angol-magyar (vagy bármilyen) fordítást, vagy szótárat (kinek hogyan tetszik), majd ahhoz mellékel egy saját leírást, az mitől lenne jogszerűtlen? A jogsértést az fogja elkövetni, aki a módosítást majd végrehajtja.
Ha nem felszólító módba teszed a mondatot, tehát hogy "a módosítást meg kell tenni", csak leírod hogy akár meg is lehet tenni, már komoly fejtörést okozna menő ügyvédeknek is. Ugyanis szerintem ez nem minősülne felbújtásnak. Ez nekem olyan, mintha valaki arról írna, hogy készített egy kést, majd megjegyzi, a kés akár élet kioltására is alkalmas lehet. De ettől ez még nem lesz gyilkosságra való felbújtás. Persze minden hasonlat sántít, nyilván ez is, csak érzékeltetni próbáltam, hogy az én értelmezésemben mi a felbújtás, és mi nem az.
Ez az egész lehet hogy túl bonyolultan hangzik, de úgy tűnik ebben a kérdésben túlsúlyba került a jogászkodás.
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- TP-LINK routerek
- Formula-1
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- FEJHALLGATÓ / FÜLHALLGATÓ / DAC beárazás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Home server / házi szerver építése
- Politika
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest