Hirdetés
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Átcímkézett TCL modellekkel nyit az Alcatel
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Yettel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
plajos
aktív tag
válasz
Rolly Dy07 #15357 üzenetére
Milyen felbontásra kellene?
-
kelly7
aktív tag
Sziasztok
Magyarországra melyik a legrészletesebb, legjobban be vállt térkép? Most Navteq van fent, és néha eszméletlen baromságokat csinál.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
plajos #15353 üzenetére
Sajnos nem jó, mert androidos a masina. A navigálj Gyurcival oldalról tudtam 1 branding fájlt letölteni, de nekem az se működött. Felülírattam a fájlt ahogy írták, de én nem vettem észre változást. Lehet, hogy valamit nem jól csinálok?
Esetleg androidost nem tudsz véletlenül?
-
hematomaI
tag
Plajos esetleg tudnál segiteni?
-
plajos
aktív tag
válasz
Rolly Dy07 #15351 üzenetére
Szia!
Egy jó branding.zip-re van szükséged. Ha WinCE-re kell akkor egyet itt találsz: [link] -
hematomaI
tag
Kérnék még egy kis segitséget.Primo2 van fent és én úgy emlékeztem hogy a sávinformáció fent jelent meg 2db zöld tábla és amerre mennem kellett azt a tábla jelezte.Most a sávinfó csak 2-3 nyilból áll.Nem lehet valahogy beállitani hogy fent mutatja nagy zöld táblával? Bocs ha hűlyén fogalmaztam.
-
Rolly Dy07
senior tag
Sziasztok! Szeretném a primo-ban megjelentetni a benzinkutak Logóját. Sokat utazok európában és ezt már megszoktam az Igo 8-nál. Tehát térképen tervezéskor már láttam hol van pl Shell kút.
Ehhez szükségem van egy skinre? Ha igen, akkor honnan tudnám letölteni?
-
zsola32
őstag
sziasztok
tudtok információt adni arról, hogy hogyan lehet a "POI" adatbázisba bekerülni?
konkrétan azt szeretném, hogy a válalkozásom benne legyen az adatbázisban.
köszi
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
plajos #15345 üzenetére
Sziasztok! Tudtok nekem szép és elsősorban hasznos Skint adni iGO Primo v9.6.22.297071- hoz? Felbontás 960x540. Láttam egyszer egy szépet asszem Sanyo-tól, de persze Plajosról is hallottam, hogy nagyon jó. Sajnos linket nem találtam, ahonnan tudnék letölteni. Egy előnézeti képet is megnéznék róla. Köszönöm
-
plajos
aktív tag
válasz
Freddycom #15344 üzenetére
Szia!
Természetesen megoldható. Az sd-kártyára készíts egy addons nevű mappát majd abba mehet a Primo mappaszerkezete (content, content/map, content/poi, stb. amire szükséged van). Nemcsak térképek, hanem bármi más is lehet az sd-kártyán a Primo beolvassa. Nagyon fontos, hogy a sys.txt-be ne legyen [folders] szekció, tehát amiket bemásoltál a hozzászólásodban töröld ki!!! -
Üdvözlet
Olyan kérdésem lenne, h megoldható, h belső memóriából és sd kártyáról is olvasson be térképeket? A belső memória megtelt, de szükségem lenne még pár térképre.
ilyenem van, hogy:
[folder]
app="SDMMC\Mobilenavigator"
sdcardpath="\SDMMC\Mobilenavigator"
maps="SDMMC\Mobilenavigator\content\map"
buildings="SDMMC\Mobilenavigator\content\building"
dem="SDMMC\Mobilenavigator\content\dem"
poi="SDMMC\Mobilenavigator\content\poi"ez megy a sys.txt-be.
Ha nekem csak a térképek vannak az sd kártyán, akkor elég csak az alábi sorokat bemásolnom és a megfelelő könyvtárszerkezetet létrehoznom?
[folder]
sdcardpath="\SDMMC\Mobilenavigator"
maps="SDMMC\Mobilenavigator\content\map"
poi="SDMMC\Mobilenavigator\content\poi"Az 'SDMMC' marad eként, vagy azzá kell átírnom, ami a neve az sd kártyának? A formázásnak van szerepe? FAT32-ként és az allocation unit size-t 16 kilobytes-re állítom (a belső memória ilyen paraméterekkel rendelkezik)
Köszönöm szépen előre is a segítséget.
-
vzso
aktív tag
válasz
Martin97 #15331 üzenetére
Szia!
Teljesen legális (ingyenes): PC Navigátor 12 (Windows -ra és Androidra) -
Rolly Dy07
senior tag
Segített a save mappa ürítése, a és a GPS sor kivétele. Még egyszer köszi.
Azt szeretném még kérdezni laikusként, hogy az előző Igo8-as készülékemből át tudom e menteni a jelölőket, amiket 5 év alatt bele tettem. Kicsit macerás lenne egyesévvel kikeresni a másikban aztán az újban bejelölni.
Azokra a kis színes pöckökre gondolok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Path of Exile (ARPG)
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Milyen TV-t vegyek?
- Fogyjunk le!
- Kedvenc zene a mai napra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/ 256 GB / Gyárifüggetlen / 12 hó Garancia
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest