- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
hezzo
tag
Van egy ismerősöm, akinek odaígértem, mert neki is ugyanilyen gépe van... Azért nem kínáltam fel eladásra, mert akkor kb. 45 körül kellett volna kérnem érte, és akkor jöttek volna az okos hozzászólások, hogy ''ennek a felét sem éri meg'', stb...
kovacsson: ''Pécsett legközelebb okt. 15-én (szombat) járok, de ha addig jársz itt, akkor előbb is tudunk találkozni.'' Segíts értelmezni ezt a mondatot, légy szívesSzóval Pécsett okt. 15-én megnéznéd, ez világos. De hol az az ''itt'', ahol járnom kellene? Én pécsi vagyok, tehát folyamatosan ''itt'' vagyok
[Szerkesztve] -
hezzo
tag
Természetesen. Pl. USB vagy PCMCIA illesztésűt, merthogy mindkét bemenet van rajta. Sőt, van hozzá egy dokkoló, amiben van CD, plusz USB, plusz portok, meg egy második akksit is lehet bele tenni. Csak hát azzal együtt már jóval drágább lenne...
atosz: Sajnos mostanság nem járok Bp felé...
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen notebookot vegyek?
- The First Berserker: Khazan
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged