Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- One mobilszolgáltatások
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
hezzo
tag
Van egy ismerősöm, akinek odaígértem, mert neki is ugyanilyen gépe van... Azért nem kínáltam fel eladásra, mert akkor kb. 45 körül kellett volna kérnem érte, és akkor jöttek volna az okos hozzászólások, hogy ''ennek a felét sem éri meg'', stb...
kovacsson: ''Pécsett legközelebb okt. 15-én (szombat) járok, de ha addig jársz itt, akkor előbb is tudunk találkozni.'' Segíts értelmezni ezt a mondatot, légy szíves
Szóval Pécsett okt. 15-én megnéznéd, ez világos. De hol az az ''itt'', ahol járnom kellene? Én pécsi vagyok, tehát folyamatosan ''itt'' vagyok 
[Szerkesztve]
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Szóval Pécsett okt. 15-én megnéznéd, ez világos. De hol az az ''itt'', ahol járnom kellene? Én pécsi vagyok, tehát folyamatosan ''itt'' vagyok