- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic V2 - origami
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
hezzo
tag
-
hezzo
tag
Van egy ismerősöm, akinek odaígértem, mert neki is ugyanilyen gépe van... Azért nem kínáltam fel eladásra, mert akkor kb. 45 körül kellett volna kérnem érte, és akkor jöttek volna az okos hozzászólások, hogy ''ennek a felét sem éri meg'', stb...
kovacsson: ''Pécsett legközelebb okt. 15-én (szombat) járok, de ha addig jársz itt, akkor előbb is tudunk találkozni.'' Segíts értelmezni ezt a mondatot, légy szívesSzóval Pécsett okt. 15-én megnéznéd, ez világos. De hol az az ''itt'', ahol járnom kellene? Én pécsi vagyok, tehát folyamatosan ''itt'' vagyok
[Szerkesztve] -
hezzo
tag
Természetesen. Pl. USB vagy PCMCIA illesztésűt, merthogy mindkét bemenet van rajta. Sőt, van hozzá egy dokkoló, amiben van CD, plusz USB, plusz portok, meg egy második akksit is lehet bele tenni. Csak hát azzal együtt már jóval drágább lenne...
atosz: Sajnos mostanság nem járok Bp felé...
[Szerkesztve] -
hezzo
tag
Eladó egy IBM Thinkpad 570 subnotesz.
1,8 kg súly, 2,8 cm vastag - kicsi és könnyű.
PII 366 MHz
128 Mb RAM
6 Gb HDD
töltő, jó akksi (kb. 1,5 óráig bírja)
800x600-as felbontású, szép, pixelhiba- és foltosodásmentes képernyő
Mivel sub, nincs CD. Kicsi, könnyű, stb. stb. Pécsett van a cumó - én magam 33k körül gondoltam érte, de persze ez irányár, mint mindig.
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest