- Azonnali navigációs kérdések órája
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
easy...rider
őstag
Még egy kérdés hogy le lehet ellenőrizni a garancia érvényességét? hogy meddig tart?
Köszi előre is
-
easy...rider
őstag
válasz
modeller #17388 üzenetére
Hívtuk őket és ígéretet kaptunk hogy cserélik a billentyűzetet.
Barátnőm beszélt velük, és szerintem azt hitték nem vagyunk képben, mert most normálisan fogalmaztak, mondták hogy most nincs annál a nagykernél ahonnan a laptopot hozzák.
És mondták hogy 8 napon túl is visszavezik ha nem jönne össze a csere, vagy ha mi cseréltetjük, akkor küldjük el a számlát.Szóval bizakodunk, aztán meg max fogyasztóvédelem
De ne legyen rá szükség -
easy...rider
őstag
Köszi a válaszokat!
Én is erre gyanakodtam, csak megerősítést akartam
-
easy...rider
őstag
Sziasztok!
Pénteken érkezett meg az SL510-es típusú ThinkPad-unk, és annyi problémám van vele hogy német a billentyűzet.
Neten rendeltük, és a weboldalon a leírásban egy szó se esett arról hogy német lesz.
Hívtuk a céget, és azt mondták hogy nem gyártanak magyar billentyűzetet hozzá, és majd egyszer ha fognak gyártani hozzá akkor majd kicserélik.
Ez tényleg így van hogy nincs hozzá magyar billentyűzet?Előre is köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Slim 7i Pro 14" 16/512 GB QHD+ 2.8K laptop díszdobozban eladó!
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- HP 640 G5 laptop - 14FHD/I5-8265U/8-16-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- Dell Latitude 5400, 14" FHD IPS, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- ÚJ Asus TUF - R5 7535HS, RTX 3050 és 16gb D5, 144Hz + 2 év GARANCIA
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi 10A 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest