- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gmedman
csendes tag
A raid mód csak újratelepítéssel fog menni, feltéve hogy a bios egyáltalán támogatja azt. Ha az ssd-ről akarod használni a windowst,akkor át kell rá másolni a hdd tartalmát pl. norton ghost vagy a lenovo recovery lemezei segítségével. majd át kell állítani, hogy az ssd-ről induljon. Én az asztali gépnél ezt a másolós módszert választottam, a notinál pedig az ssd cache típust, így majdnem az ssd sebességével megy a rendszer. A másolós módszernél nyilván csak az ssd méretéig működik az eljárás, sőt az igazán bennfentesek azt javasolják, hogy az ssd kapacitásának max 80%-t érdemes elhasználni.
-
gmedman
csendes tag
No közben végre az ssd-hez értem a telepítésben, az előző hsz-ban belinkelt leírás csak a friss telepítése alkalmazható a következő módszer a ssd cacheing-re ad megoldást. Le kell tölteni a lenovotól az expresscache programot ([link] ) az elindítás után csinál egy max 32 GB partíciót és az újraindítás után már elvileg azon dolgozik . Ezt a rendszergazda módban (shift+ctrl+enter) CMD indítása után az ECCMD -info paranccsal tudod leellenőrizni.
-
gmedman
csendes tag
Pont az volt az egyik fő indoka a régi billentyűzet lecserélésének, hogy háttérvilágítást lehessen bele tenni. Furcsa lenne, ha nem abba lenne beépítve. Őszintén szólva nem egy nagy történet világítást mögé tenni. Én már nyár eleje óta tökölök azon, hogy milyen legyen az új gépem. Úgy indultam neki, hogy most aztán nem kötök kompromisszumot, pl. legyen háttérpilács, meg IPS panel stb. Ezek után ez lett.
-
gmedman
csendes tag
válasz
MrSealRD #38043 üzenetére
Igen jól tippelsz. Még annyit helyesbítenék, hogy a 71 fok 20 perc után sem emelkedett,de nem kapcsoltam be a GPU terhelést. Azzal együtt már 84 fokra ment fel és a billentyűzet Q-R között érezhetően felmelegedett. A csak CPU teszten a venti éppen nem érte el a 4000 fordulatot, a GPU-s tesztben már 4140 körül forgott.
-
gmedman
csendes tag
Üdvözlet mindenkinek
Éppen most veszem használatba a vadiúj T430 notebookot. I5-3210m proci, azonnal került bele +4GB RAM és egy 64GB ADATA msata SSD. Már kb. 10 perce megy az AIDA stressz-teszt és eddig max 71C a CPU, 44C az ssd és 37 C a hdd, közben a ventillátor meglepően csendes. Én eddig nem tapasztalok semmiféle rendellenes melegedést, tehát aki ettől tart szerintem nyugodtan választhatja ezt a típust. Az i7 melegedése más tészta, de ezzel nincs baj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Asztalos klub
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET!
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged