- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speederer
senior tag
SP3-as XP-t raktam rá. És mondom, fel is települt frankón minden, nem kellett semmihez sem külön driver. Ezért gyanakszok hardver hibára.
Sőt, utána is néztem kicsit, és előfordult másnak is ilyen, hogy a bios-ban Not Applicable van írva a MAC address helyére. Sajnos nem sok pozitív dolgot írtak róla, valszeg megadta magát.Azért köszi a helpet.
-
Speederer
senior tag
Igen, azt észrevettem, hogy csak kicsomagolja a drivert. De utána megadtam neki azt a mappát, hogy onnan frissítse a drivert, és a végén kiírta, hogy vmi hiba volt a telepítés során.
Innen töltöttem le neki a drivert:
http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/MIGR-4LXTHS.html
Pontosabban ezt:
http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/MIGR-4V3MN7.htmlDe a windows (xp) feltelepítette magától is, ezért gondolom hogy vmi történhetett vele, mert nálam először jó volt, mindenféle trükk nélkül.
A bios-ban pedig ezt írja:
MAC Address (Internal LAN): Not ApplicableA srác aki hozta alig ért a gépekhez vmit, azért is akarja eladni. Ezért már arra is gondoltam, hogy kicsit "erőszakoskodhatott" az utp kábellel... de ránézésre jónak tűnik az utp csati.
-
Speederer
senior tag
Az akkuja az szó szerint semeddig sem bírja.
Viszont van hozzá dokkoló.
Pár napja hozta hozzám 1ik srác, hogy telepítsem újra a gépet. Szépen megtörtént, most viszont visszahozta, hogy nem tud rajta netezni, mert nincs beállítva rajt az adsl kapcsolat. Végülis itt hagyta, hogy próbáljam meg eladni. DE most meg felkiáltójeles a hálókártya az eszközkezelőben.És nem nagyon tudom megcsinálni, pedig pár napja még hálózatról telepítettem a progikat rá.
Így akku és lan nélkül mennyit érhet? Még talán 15-öt se, mi?! -
Speederer
senior tag
Szerintetek mennyit ér egy IBM Thinkpad X21-es noti?
700-as P3 proci, 256MB ram, 20-as vinyó, 1024*768-as felbontású lcd
http://www.thinkwiki.org/wiki/Category:X21
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Asztalos klub
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Anime filmek és sorozatok
- E-roller topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET!
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest