Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
MC Pite
üzenetére
TN lesz az de egyébként ezt kapásból megmondja bárki aki IPS/VA panelt látott. A tuti az akkor FRU. De tényleg aki egyszer már látott egy rendes kijelzőt ezt instant megmondja. Vagy akinek TN-es gépe van az is. Ezt nagyon nehéz benézni, 1-2 ritka esetet kivéve ezt tényleg böfögésre lehet eldönteni.
-
Frawly
veterán
válasz
MC Pite
üzenetére
Legjobb szabad szemre megmondani, oldalról kell nézni, ha nagyon fakulnak és torzulnak a színek, vagy akár invertálódnak is, akkor TN panel, ha nem invertálódik, csak kicsit/nem fakul, esetleg kicsit lilás lesz, akkor az IPS panel. De úgy általában szemből nézve is könnyű megmondani, TN-en fakóbbak a színek azonos fényerőnél.
-
MC Pite
veterán
válasz
MC Pite
üzenetére
Hehe, usb sebesség:
1 magos brazos (E240) 27/20,7 megával olvassa/írja a kis adata ssd-t usb-n (pedig még sata1-et is alig bírja kihajtani az A40en keresztül, és elég sovány butus kis déli híd van benne), addig az i5-ös vas (QM67-es pch) 24,4/16,3-at tud. Persze satán keresztül gondolom vagy kétszer annyit tud, de ez az usb kezelés azért bassza kicsit a csőrömet (merthogy ez a 32gb-os meghajtót gyors pendriveként használom). -
Chaser
legenda
válasz
MC Pite
üzenetére
Én is sokat mozgatom a gépet, hdd-vel is régebben. Kikapcsoltam teljesen a rázkódásvédelmet sose volt gond. 1x sérült az új hdd-m amikor még rackben volt és lerántottam
Alapértelmezettként sztem pár perc után lekapcsol a hdd, nálam ultrabayben mindig úgy volt állítgatás nélkül. -
Scalpel
senior tag
válasz
MC Pite
üzenetére
Ajánlom a lenovo honlapjáról a Hardware Maintenance Manual for X100e and X120e.
Egyébként szerintem nyugodtan cseréld ki, ki fogja bírni. Pattant le már nekem T40-es billentyűzetről gomb, vissza, aztán csókolom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- ZEN.com
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Robotporszívók
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Ez gyors volt! Máris van működő VGA ARM-os Windows 11-hez
- Tisztázta a Valve a Steam Machine HDMI-paráját
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- Eladó Dell Latitude 5420 FHD IPS i5-1135g7 16gb 256gb 1 év gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T61 - Intel T8100 I 4GB I 160GB I 15,4" WSXGA+ I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Alapértelmezettként sztem pár perc után lekapcsol a hdd, nálam ultrabayben mindig úgy volt állítgatás nélkül.