- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
válasz
awexco #109504 üzenetére
Azt kérdezd aki ezt az opciót választotta. TN-től van 500nit-es DCI-P3-as(100% RGB) IPS kijelzőig 6 opció, választás kérdése.
A 400nit-es amúgy LowPower és írtam a maga problémáiról. Az a csodás AOU panel most 2 hónap után produkált egy halott pixelt... Ha sikerül egy LG-vel szembefussak tuti átcserélem. (Mondjuk annak a színei továbbra se tetszenek.)
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
awexco #109504 üzenetére
Irodában, szövegszerkesztésre, excel-re bőven elég kategória. [Jelentős összegeket mernék tenni], hogy azok az emberek akik számára csupán egy laptop, vagy munkaeszköz, és a márka nevét nem bírná elmondani azoknak bőven tökéletes, ha a felbontás nem hátráltatja őket a munkában a [userek jelentős százaléka].
-
vicze
félisten
válasz
awexco #108314 üzenetére
Hát az Amazon ki tudja mikor hozza a RAM-om, valamit nagyon elcsesztek...
Itt megtalálod, hogy a Dual channel-nek milyen hatása van. (8:55) Úgy látszik nagyon nem mindegy mi a konfiguráció, nekem 16+32 lesz szóval nem a legoptimálisabb a legjobb sebességhez, így szerintem ebből a videóból jobb információt tudsz szerezni.Nem tudom, hogy csávó hogy tudod 100C fölé menni peek-be én tényleg semmivel se tudok, lehet az újrapasztázás miatt, de a 80-at nehezen éri el, ha egyáltalán.
-
vicze
félisten
válasz
awexco #108324 üzenetére
Szerintem nem hitte senki, hogy az Intel ilyen sz***ágra kerül 10nm-rel, nem hiába perelnek a részvényesek...
Ha lenne 10nm-es U még versenyképes is lehetne, de ami nincs az...
Remélem a Huvi kiesése az AMD-t segíti hosszútávon, de rövidtávon nagy szívás annak aki értelmes teljesítményt akar.
Legnagyobb vicc az egészben, hogy az AMD-s T-k még minding 100$-ral olcsóbbak, úgy hogy dupla olyan erősek, hülyének is ez éri még jobban...
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Sorozatok
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 9410 i7 / 15GB RAM / 512GB SSD 2in1 érintőkijekző Profi gép, kedvező áron!
- 3 hónapja vásárolt HP 255 G10 (Ryzen 5, 512GB NVMe, garancia)
- Dell Latitude 5400, 14" FHD IPS, I7-8665U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- ÚJ Asus TUF - R5 7535HS, RTX 3050 és 16gb D5, 144Hz + 2 év GARANCIA
- Dell Latitude 5400, 14" FHD IPS, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest