Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tikakukac

titán

válasz FoxiestFox #113866 üzenetére

Felőlem azt hiszel amit akarsz. A legjobb ezekben, hogy két itteni fórumtársat is meg tudsz kérdezni (ha nagyon bőre veszem akkor 7-et is), mert velük dolgoztam, fogsz te még cifrábbakat is hallani ;] De ha tutit akarsz szerintem még céges mailezést is kaphatsz és privátokat akár, zajlott itt is az élet.

A többiről pedig hát, ugye íme megjelent az emlegetett másik kolléga, aki hívott, hogy a csodaszép kijelzővel hátha tudunk valamit csinálni. Gondolom azt elhiszed, hogy őt nem én kreáltam le, utazván vissza az időben csak emiatt és hagytam ott az egyik személyiségemet, hogy ezt a jelenséget igazoljam.

Ugyanígy anyámat sem nehéz idecibálni, akinek megvettem lassan az összes rohadék thinkpadet 30-as szériával bezárólag, de a T60 kijelzője után mind egy ipari komposzt volt. És ezt osztotta még bárki, akinek mutatta, hogy hát de ti is látjátok?! És ment a bólogatás. A helyszínhez tudok koordinátákat, megnézheted az epicentumot :P

Sőt, olyan szinten megvan az egyik ominózus vásárlóval az eset (1 deka túlzás nélkül írom a kövit), hogy ha a Mammutnál találkozunk, konkrétan megmutatom neked a már nem létező, de anno létező Toshiba pultot az üvegfal mögött, amire rakva a W530-at magyaráztam a kissé ideges őszes hajú ügyfélnek, hogy ez ilyen és tényleg és amit lát az egy az eszköz szerint tökéletes panel. És igen, ez így megvan előttem ennyi év után is. Az ilyen masszív töréspontok megmaradnak nálam.

Nem veszem magamra, ezeket mindet-mindet le tudod csekkolni, 1-2-3 tanú mindenre volt mindig. Sőt, ha jól keresel még youtube videó is van a combosabb bolti eseményekről, akkora volt az élet.

Ez van. IT-n kívül is olyanokat tudnék még neked írni, amiket soha a büdös életben nem hinnél el. Képekkel és videókkal alátámasztva sem. Ha 5 ember állna veled szemben és mondanák, hogy de igaz akkor sem. Te tudod mit hiszel el, nem nyúlta le a csajomat a wide gamut panel, hogy sároznom kellene tízezer karaternyi kitalált sztorival, túlgondolod ;]

Új hozzászólás Aktív témák