- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Akciófigyelő: Kedvezményekkel nyílt új Xiaomi Partner üzlet a Westendben
- Netfone
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ilyen vékony lesz a Huawei Mate 70 Air
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #113866 üzenetére
Felőlem azt hiszel amit akarsz. A legjobb ezekben, hogy két itteni fórumtársat is meg tudsz kérdezni (ha nagyon bőre veszem akkor 7-et is), mert velük dolgoztam, fogsz te még cifrábbakat is hallani
De ha tutit akarsz szerintem még céges mailezést is kaphatsz és privátokat akár, zajlott itt is az élet.
A többiről pedig hát, ugye íme megjelent az emlegetett másik kolléga, aki hívott, hogy a csodaszép kijelzővel hátha tudunk valamit csinálni. Gondolom azt elhiszed, hogy őt nem én kreáltam le, utazván vissza az időben csak emiatt és hagytam ott az egyik személyiségemet, hogy ezt a jelenséget igazoljam.
Ugyanígy anyámat sem nehéz idecibálni, akinek megvettem lassan az összes rohadék thinkpadet 30-as szériával bezárólag, de a T60 kijelzője után mind egy ipari komposzt volt. És ezt osztotta még bárki, akinek mutatta, hogy hát de ti is látjátok?! És ment a bólogatás. A helyszínhez tudok koordinátákat, megnézheted az epicentumot
Sőt, olyan szinten megvan az egyik ominózus vásárlóval az eset (1 deka túlzás nélkül írom a kövit), hogy ha a Mammutnál találkozunk, konkrétan megmutatom neked a már nem létező, de anno létező Toshiba pultot az üvegfal mögött, amire rakva a W530-at magyaráztam a kissé ideges őszes hajú ügyfélnek, hogy ez ilyen és tényleg és amit lát az egy az eszköz szerint tökéletes panel. És igen, ez így megvan előttem ennyi év után is. Az ilyen masszív töréspontok megmaradnak nálam.
Nem veszem magamra, ezeket mindet-mindet le tudod csekkolni, 1-2-3 tanú mindenre volt mindig. Sőt, ha jól keresel még youtube videó is van a combosabb bolti eseményekről, akkora volt az élet.
Ez van. IT-n kívül is olyanokat tudnék még neked írni, amiket soha a büdös életben nem hinnél el. Képekkel és videókkal alátámasztva sem. Ha 5 ember állna veled szemben és mondanák, hogy de igaz akkor sem. Te tudod mit hiszel el, nem nyúlta le a csajomat a wide gamut panel, hogy sároznom kellene tízezer karaternyi kitalált sztorival, túlgondolod
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- sziku69: Szólánc.
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vezetékes FEJhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Akciófigyelő: Kedvezményekkel nyílt új Xiaomi Partner üzlet a Westendben
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G11 - Ryzen 5 8540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3640
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest