- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem akkor lenne garis probléma, ha foltos a kijelző, vagy pixelhibás, illetve egyéb hiba látható működés közben.
A karcos kijelző az inkább külső hiba, ami azért alakul ki, mert papír vékony a kijelző fedél.De ettől függetlenül egy próbát megér, max elutasítanak. Illetve azt is hozzátenném, hogy érdeklődj több szerviznél is.
Nekem anno a T420-nál cserélték a repedt palmrestet, de volt olyan szerviz ami nem vállalta.Hűtés: valószínűleg nem fognak akadékoskodni, de az újjal sem lesz hűvös a gép. Ha most hangos és zúg, azon segíthet a csere.
-
lócitrom
őstag
hát ez ilyen íratlan tervezési hiba, hogy mivel nem sok hely van a kijelzőnek, meg azt hiszem fémből van minden kupak, ezért esélyesen karcolni fogja a kijelzőt. emiatt én kétlem, hogy cserélni akarnák valaha is. de nyilván az számít javítandó hibának, ami a rendeltetésszerű használat ellenére történik. hűtéssel kapcsolatban még talán van esélyed, ha nyomatékosítod, hogy folyamatosan pörög és vagy melegszik üresjáratban vagy minimális terhelés mellett.
-
totron
addikt
Ha személyesen tettél szert rá és volt alkalmad körbeszimatolni, akkor nehezen támadható. Ellenkező esetben, vagyis ha távolról jött és nem volt feltüntetve az állapota vagy "alig látszik", "nem zavaró" jelleggel ment a csúcsztatás, akkor reklamálj ezerrel, mármint az eladónál. Szervizek amiket én hallottam visszadobták, mondván, használatból fakadó romlás, ettől függetlenül egy próbát megér.
Botrányos egyébként, hogy mennyien sumákolnak whitespot-okkal, billentyűnyomokkal, burkolati hiányosságokkal, etc.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Dell Latitude 5495, 14" FHD IPS, Ryzen 5 Pro 2500U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5490, 14" FHD IPS, I5-8350CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5480, 14" FHD, I5-6440HQ CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5400, 14" FHD IPS, I7-8665U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Philips NA351/00 Dupla kosaras Airfryer eladó
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest