-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Hát amennyire én értem az itteni moderációt, az urak csak nem szeretik a sok topikot, de van van egy máig élő és működő ilyen topik:
A linkelt rossz boltos topikban azért nem nagyon fogsz többet találni némi vásárlói elégedetlenségnél. Valamint nem fogsz PH!-s eladókkal kapcsolatos sztorit sem találni benne dögivel.
A jó boltos topik itt és most nem releváns.
Áh! Lehet, hogy csak egy jó internetjogász kéne a csapatba.
Lehetséges; előtted a lehetőség, hogy felajánld ilyen téren szolgálataidat a lapcsalád staff-jának. Elérhetőségeiket itt találod: [link].
*
Félreértés ne essék: nem gondolom, hogy "topikgazdaként" valóban "gazdája" lennék a topiknak, vagy hogy nekem kellene bármilyen cenzúrát gyakorolni, erőltetni az itt megfordulókra. Nem képviselem az oldalt sem hivatalosan, nem vagyok tagja a PH!-t üzemeltető vagy rendben tartó házigazdáknak, moderátoroknak sem. Amikor én "figyelmeztetek", tessék úgy venni, hogy az illető fórumozó érdekében szólok, egy esetleges moderátori beavatkozást, szankciót megelőzendő, semmi több. "Topikgazdaként" nem vagyok hatóság, még az oldalon belül sem és azon kevés jogosultságommal sem szeretek élni, ami adott a topikban (ez kb. a hozzászólás törlés lehetősége, amivel az eddigi három évben talán egyszer éltem). -
azbest
félisten
gondolom volt egy két precedens, amikor kellemetlen helyzetbe került a lapcsalád egy-egy furcsa vevő vagy eladó vagy fórumozó miatt és ezért félnek annyira minden kritikától. Ide is elért a hiszti, hogy van aki alpári módon képes másokhoz viszonyulni, de ha kritikát kap, akkor már rágalmazási perrel fenyegetőzik. És az ilyen szociopaták nagyon meggyőzően tudják előadni a hatóság előtt, hogy el vannak nyomva.
Ahogy az aprón büntetendő a kritika, mert az üzletrontás (még a csalás határán lévő esetekben is). Vagy a szakmaibb topicokban tilos saját cuccot reklámozni. Régebben bármilyen cucc ajánlása is tilos volt, de azért arra rájöttek, hogy igencsak értelmetlen és kontra produktív korlátozás volt, ha nem lehet leírni, mi az ajánlott hely péládul vásárlásra. Mondjuk ebben az is benne lehet, hogy próbálták üzletivé alakítani az aprót, csak nem igazán sikerül nekik.
Áh! Lehet, hogy csak egy jó internetjogász kéne a csapatba.
igen, az nem ártana. Régebben volt, hogy a szabályzat kapcsán én is jeleztem problémás pontokat, amelyek még számomra is egyértelműen szembementek a jogi szabályozással. Utána át is fogalmazták.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen program, ami...?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ford topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Vostro 3500 - i3-350M I 4GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 3560 - i3-3120M I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 16GB I 240SSD I mDP I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3512
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest