Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Felfrissítette magát a Galaxy Watch4
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
fi:zi'k
üzenetére
nem tudom melyik probook, de olyan nem is járt nálam, sztem nem is fog

amit szeretek az új elitebookokban, letisztultak, nagyon könnyen szerelhetőek, touchpad fenomenálisan jó - cserébe viszont a stick értelmetlen, van, de nincs hozzá középső gomb
- dedikált gombok calculatornak v explorernek, hangnémítás, wifi...ez nagy hülyeség
, ezt nem szeretem, viszont tényleg minőségi hatása van, full alu ház, fedlap, macbook feeling, kicsiknél ami bajos az ips kijelző ugye, szóval akinek ez fontos mint nekem is nem választja, tn ami bennük van azért annyira nem gáz, de tényleg csak arra használom én is ha nagyon kell nézni valamit, egyébként meg htpc
kis szépség
volt x220-am ips-sel, semmi bajom nem volt vele, az teljesen más világ, mivel igazából nem használtam ki így ment is tovább, mindkettőt ugyanúgy megvenném most is ha nem lenne és kellene kis gép
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4145
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

, ezt nem szeretem, viszont tényleg minőségi hatása van, full alu ház, fedlap, macbook feeling, kicsiknél ami bajos az ips kijelző ugye, szóval akinek ez fontos mint nekem is nem választja, tn ami bennük van azért annyira nem gáz, de tényleg csak arra használom én is ha nagyon kell nézni valamit, egyébként meg htpc