- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- iPhone topik
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
csubuka #76388 üzenetére
Úgy rémlik, valami első generációs Samsung SLC SSD-t kaptak főleg, ami valóban nem tud trimet.
Én mondjuk háttértár nélkül vettem (akarom mondani hito kolléga megvette nekem anno, én meg kifizettem neki
), de nekem volt elfekvő trim-képes Toshiba micro SATA SSD-m. Intel G2-ből is volt micro SATA, az is jó bele és trim-képes.
A kijelzővel tényleg annyi a gond, hogy ha nem teljesen szemből nézed, már érezhetően torzulnak a színek. Ebben a méretben akkor nem volt más panel (a Macbook Air másfajta kijelzőt használt). Utólag bele lehet elvileg nagyon nehezen mókolni IPS panelt, valami Fujitsu tabletét, de ez ritka és nem épp triviális megoldás, ellentétben mondjuk egy X200 AFFS konverzióval.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-6820HQ I 8GB I 256SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i5-7G I 8GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - 7 Ciklus - 100% Akkumulátor - MAGYAR - Ezüst - 3 év garancia
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 20 GB-os RTX 4000 SFF ADA Generation
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest