- Poco F7 – bajnokesélyes
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubuka
addikt
válasz
Tikakukac
üzenetére
Köszönöm a választ! Valakinek nincs tippje, hogy melyik mechanika lehet az X200-ban, ha egyáltalán az itt ismert három közül valamelyik, ami a "jó öreg" szériákban megtalálható volt lyukacsos kivitelben vagy sem, kisebb Ecs és Del billentyűkkel vagy sem...
Nekem ALPS kivitelben lyuggatott, nagy Esc-es magyar billentyűim vannak... a legfőbbeket kis szerencsével lehet, hogy át lehetne ültetni egy X200-ba...
-
Chaser
legenda
válasz
Tikakukac
üzenetére
Uo. 2 x200t csak cpu különbözik. Kb semmi nem volt hőfokban...ha lett volna itt közlöm úgyis
szóval nem volt. Jó, alkalomadtán felugrok..de jobb lenne ha te ugranál le
HSM: Az érdekes az, hogy bármelyik normál cpu-t le tudtam vinni ulv szintre, amikor még bohóckodtam vele. Legtöbbet jóval alá
Lehet valami teszten átmennek, de semmi extrán az biztos. Mert kb mindegyik átmehetne. Fogyasztás meg feszültség függvénye. Nem hiszem hogy valami extra válogatott félvezetőkből gyúrnák ezeket össze amiknek más lenne az ellenállásuk.
Majd amikor mutat itt valaki egy 2.5GHz-es ulv-t normálok alatti TDP-vel akkor azt mondom, ok. De amíg csökkentett órajelű és feszültségű cuccokról beszélünk én csak a parasztvakítást látom és amiket eddig mértem azok se mondanak mást. Nyilván kisebb órajellel és feszültséggel kevesebbet fogyaszt
metal01: Van 1-2m, kicsit fényesek de jobb rajtuk gépelni mint új matton amiben gagyi mechanika van meg szétlyuggatott aljú az biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Milyen széket vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Gyúrósok ide!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Gaming notebook topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Gran Turismo
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer Notebook! MSI Thin 15 B12UC! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- Precision 7560 27% 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 PRO 8540U Radeon 740M 16GB 256GB NVMe gar
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

szóval nem volt. Jó, alkalomadtán felugrok..de jobb lenne ha te ugranál le