Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
válasz
Chaser
üzenetére
Ezt én is tanúsítom.
Hang = 0. 3000-nél már közel hajolva hallani valamit 
Csendes, hűvös, még nyáron is.
Amilyen jó állapotban én vettem a T500-at ez a T61 tényleg soknak tűnik ugyanabban az árban.Más: Van egy érdekes jelenségem. Szoftveres bugnak gondolom, főleg mert már az R52-nél is tapasztaltam hasonlót. A probléma Linux op. rendszeren van jelen - Windowst mivel nem használok annál nem tudom.
A hibajelenség az, hogy mikor gépelek (mint most itt is a fórumra) előfordul, hogy az történik mintha a touchpadhoz érnék és a szövegben máshová ugrik a kurzor. Mivel nem vakon gépelek, így van hogy azonnal nem is látom ezt és egy-két szót már rossz helyre írok emiatt.
Az R52-nél a touchpad túl érzékenységére gyanakodtam, de mivel itt is előfordul ez már nem hardveres gond lesz hanem valami szoftveres. Ezt tovább gondolva pedig a touchpad linuxos drivere lehet a ludas - bár mivel olyankor is előfordul mikor közelébe nem nyúlok a tapogatónak, így elég érdekes.
A csavar a történetben most jön
A minap felfedeztem mikor történik ez a jelenség. Amikor beírom valahol a szövegben a "csak" szót.
Azaz elég csak "csa" kezdetű szót írnom, tehát a nevemre (csaba) és egyéb ilyen szavakra is előfordul (csatorna,csapás... eddig ezeket fedeztem fel). Nem mindig, mert ha lassan írok akkor nem. De ha gyorsan gépelek akkor szinte mindig és minden csa kezdetű szónál feljebb ugrik a kurzor egy-két sornyit a szövegben.
Most, hogy felvázoltam az x-aktámat, kíváncsi vagyok mit mondtok mi a nyavalya lehet ez?
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen TV-t vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- EAFC 26
- DUNE médialejátszók topicja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Újszerű ASUS Zenbook 13 i7 11.gen /16GB RAM/1TB SSD/300 nit
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Dell Latitude 5430 - i5-1245U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku számla, garancia
- Lenovo Thinkpad T440
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Hang = 0. 3000-nél már közel hajolva hallani valamit