- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Elindult a One UI 8 a Galaxy A36-ra és A56-ra
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
válasz
Chaser #51550 üzenetére
Ezt én is tanúsítom.
Hang = 0. 3000-nél már közel hajolva hallani valamit
Csendes, hűvös, még nyáron is.
Amilyen jó állapotban én vettem a T500-at ez a T61 tényleg soknak tűnik ugyanabban az árban.Más: Van egy érdekes jelenségem. Szoftveres bugnak gondolom, főleg mert már az R52-nél is tapasztaltam hasonlót. A probléma Linux op. rendszeren van jelen - Windowst mivel nem használok annál nem tudom.
A hibajelenség az, hogy mikor gépelek (mint most itt is a fórumra) előfordul, hogy az történik mintha a touchpadhoz érnék és a szövegben máshová ugrik a kurzor. Mivel nem vakon gépelek, így van hogy azonnal nem is látom ezt és egy-két szót már rossz helyre írok emiatt.
Az R52-nél a touchpad túl érzékenységére gyanakodtam, de mivel itt is előfordul ez már nem hardveres gond lesz hanem valami szoftveres. Ezt tovább gondolva pedig a touchpad linuxos drivere lehet a ludas - bár mivel olyankor is előfordul mikor közelébe nem nyúlok a tapogatónak, így elég érdekes.
A csavar a történetben most jön
A minap felfedeztem mikor történik ez a jelenség. Amikor beírom valahol a szövegben a "csak" szót.
Azaz elég csak "csa" kezdetű szót írnom, tehát a nevemre (csaba) és egyéb ilyen szavakra is előfordul (csatorna,csapás... eddig ezeket fedeztem fel). Nem mindig, mert ha lassan írok akkor nem. De ha gyorsan gépelek akkor szinte mindig és minden csa kezdetű szónál feljebb ugrik a kurzor egy-két sornyit a szövegben.
Most, hogy felvázoltam az x-aktámat, kíváncsi vagyok mit mondtok mi a nyavalya lehet ez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Linux Mint
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mazda topik
- Apple MacBook
- Gyúrósok ide!
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5430 14" FHD IPS Core i7 vPRO 1265U 10 Mag 32GB RAM 512GB NVME SSD Gar
- Precision 3590 15.6" FHD IPS Ultra 7 155H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest