-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boxi88
őstag
válasz
audi100td #43222 üzenetére
ÚRISTEN! Neee és sikerült kisírnia! Hihetetlen! Ezek után nyilvánvaló, hogy az életbe is egy ekkora szar alak vagy mint itt fórumon!
A leírt szabályokat nem kell betartani, ha van egy pár seggnyalód mint ennek a topicnak a tagjai?! Gratulálok! ÉS a végén még én lettem lebaszva, mert te szegted meg a szabályt...
Megkérném a moderátorokat, hogy töröljék az accomat, és minden hozzászólásomat, mert én egy ilyen szánalmas közösségnek nem akarok tagja lenni többé! Köszönöm, hogy nem csalódtam bennetek!
/először is, ez itt ugye off, abba is rakom. másodszor is, vegyél vissza. elsősorban neked sikerült kisírnod egy büntetést neki, amivel ugye semmi más célod nem is volt, mint ártani. ellentétben a hirdetésével, ami valóban a szabály betűje szerint tilos (meg is írtam, hogy az is marad), de jóindulat vezérelte. hát ez a különbség. te betartottad a szabályokat, de rosszindulatú vagy, ő nem, de jóindulatú. ráadásul ezzel a hozzászólásoddal már te is elvetetted a sulykot. nem kapsz büntetést, de egy kicsit gondolkodj el a leírtakon. persze nem itt, és főleg nem publikusan. /Parci//
[ Módosította: Parci ]
-
válasz
audi100td #43222 üzenetére
a "hg-k cinikusságát" qrvára visszautasítom, pont annyira vagyok kiakadva rajta(d), mint te boxin, és pont annyira voltam topikromboló. szóval döntsd el, hogy zavar-e téged vagy sem, de arra gondolj, hogy egy cipőben járunk.
boxinak szóltam, hogy ha nincs pozitív mondanivalója, inkább ne mondjon semmit, mert valóban egy nem létező probléma kapcsán kezdett jogászkodni.
hozzáteszem, hirdetni nem szabad valóban, és tényleg azt javaslom, tedd be addig aláírásba. igen, azt szabad, és meg is oldódik a probléma, sőt, többen látják.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Strix G15 gamer laptop, Ryzen 5 5600H, RTX 3050, gyönyörű állapotban, dobozával
- 0perces !Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Új HP Elitebook 840 G11 14" Intel Ultra 5 135U, 32GB DDR5, 512GB nvme, US bill, 3 év garancia
- Predator PH315-51 15.6" FHD IPS i7-8750H GTX 1060 16GB 256GB NVMe+1TB HDD magyar vbill gar
- P17 Gen2i 17.3" FHD IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest