Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- 
			  Mobilarena Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Chaser legenda Újat mondj  rmclock-kal ida-t beszabályzom én. Valami viszonyítási alap jó lenne, bár mivel 45nm és kb ugyanaz az architektúra nagy eltérések nem lehetnek P8-hoz viszonyítva...de majd kipróbálom rmclock-kal ida-t beszabályzom én. Valami viszonyítási alap jó lenne, bár mivel 45nm és kb ugyanaz az architektúra nagy eltérések nem lehetnek P8-hoz viszonyítva...de majd kipróbálom xcds: Töltő. Hát nem egyedi. Nekem a 90-esnek van hangja amit a T60-hoz kaptam, 65-ösnek nincs. Volt egy rakat 90-esem, minimális hangjuk volt. Viszont a 90-es desktop+autó verzióknak egyiknek se semmi, se terhelve, se kikapcsolva. Ugyanígy az ultraslim 90-esnek se. Gar annyi vonatkozik rá, amennyi a gépre, legalábbis dellnél így van, gondolom lenovonál is. szerk: A 3G modemedet nem akarod eladni?  
- 

audi100td nagyúr Akkor 80-90 körül, egész pontosan most így hirtelen 86MB/s-re emlékszem, az sem sokkal több. Meg eleve milyen dolog az, hogy ott van az alaplapon a Sata csatlakozás és visszafogjuk mesterségesen, lényegében T43 óta ez történt. "a 25 giga (ez a 32 giga formázva) egy win7-hez már gondolom kevéske" Nálam a belakott Win7 Professional 64bit megáll 25 GB-nál, a programok is ide vannak telepítve, beleértve Office 2010-et teljes telepítéssel. Pagefile és hibernáció persze ki van kapcsolva, ez esetemben kapásból 12GB mínusz. "de ahogy értem ez ugyanúgy egy "text-mode" driver, amit telepgetéskor meg kell neki mutatni (mint xyz raid kártyánál)." Utánaolvasgattam korábban és w7-nél ez ebben a formában sajnos nem működik, még ha be is adod neki a drivert, a telepítő nem engedi olyan meghajtóra telepíteni a rendszert ami nem bootolható. Egyébként valamilyen bootmenü trükközéssel ami a vinyóról átirányítja a folyamatot az SSD-re talán megoldható, de eddig nem találtam hozzá leírást, tapasztalatok sem igen akadnak. xcds: A 65-ös slim adaptereim nem zümmögnek, talán egy régi X41-hez kapott példány zajongott és ha jól rémlik a T61p 90-esével sem volt gondom. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Androidos tablet topic
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Arc Raiders
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Háztartási gépek
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- 6 DARAB! DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA IS 7410 7430 7440 7320 5320 5410 5420
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- 8 DARAB ! GAMER TERVEZŐ VÁGÓ LAPTOP -20 -50% NVIDIA 4050 4060 3070 3080 Quad. 1000-5000
- ASUS Vivobook Pro 16X Notebbok , OLED 4K , RTX 3050 , i7 11370H
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Fractal Design Gamer PC - Intel i5-9600k 16GB 1000GB RTX 2060 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

rmclock-kal ida-t beszabályzom én. Valami viszonyítási alap jó lenne, bár mivel 45nm és kb ugyanaz az architektúra nagy eltérések nem lehetnek P8-hoz viszonyítva...de majd kipróbálom
 rmclock-kal ida-t beszabályzom én. Valami viszonyítási alap jó lenne, bár mivel 45nm és kb ugyanaz az architektúra nagy eltérések nem lehetnek P8-hoz viszonyítva...de majd kipróbálom