- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- iPhone topik
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iOS alkalmazások
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
válasz
rgeorge #26785 üzenetére
Ez úgy működik, hogy elvileg nem kellene gondot okozzon a Reallocation Event Count 0-tól eltérő értéke, ha az nem növekszik folyamatosan, és nem több ezer az értéke. A gyakorlatban viszont sok HDD-gyártó, hibás sector lecserélő algoritmusa egy kalap híg barna matéria, és már csak akkor hajlandó lecserélni, amikor már az OS is kezdi hibásnak látni a sectorokat. A Seagate, nem tudom, milyen algoritmust használ, de úgy tudom, egész normális, ha így van, akkor valóban nincs okod aggódni, amíg nem lesz több ezer hirtelen. Ez az érték egyébként az ilyen hibás(nak tűnő) sectorok lecserélésére/vizsgálatára tett próbálkozás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 9410 i5-10310U / 8gb ddr4 / 250gb m.2 / érintőkijelző/ világító magyar Bill. / töltő
- Eladó: Asus ROG Zephyrus G16 (2024) - GU605MI-QR075W
- Prémium ThinkPad T14s Gen 4 Munkaállomás, Ryzen 7 PRO 7840U w/Radeon 780m szép állapotban
- HP USB-C G5 Dokkoló (5TW10AA ABB) Új
- Asus A15 FA506QM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- BESZÁMÍTÁS! 0 perces Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest