Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MIUI / HyperOS topik
- Yettel topik
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
[O]-[C]-[B]
tag
válasz
mobileman
üzenetére
Itt megint az jön be, hogy hogyan csaltál és minősíttettél giftnek valamit, ami nyilvánvalóan nem volt az.
Az, hogy 20-al olcsóbban vettél T61, na bumm. Honnan tudod, hogy az szebb / jobb gép volt, mint amit én árulok, vagy árultam. Illetve gondolom ahhoz is adtak dokkolót, autós töltőt, adaptert stb...
Felejtsük már el azt a helyzetet, hogy alapul veszed azt, hogy hogyan vered át az államot, ne haragudj mindenki nem olyan mint Te. És képzeld el, egyes emberek legálisan adóznak és fizetnek járulékot maguk után, nem fekete jövedelemből élnek. Persze lehet, hogy én hülye vagyok, de szálljunk már le a magas lóról kérlek, mert ha eltörik a lábad, a hozzám / hozzánk hasonló "idióták" miatt tudod ingyen begipszeltetni...
Szóval kérlek ne személyeskedjél, és ne dörgölj olyat az orrom alá, ami nem úgy van. -
soldi3r
veterán
válasz
mobileman
üzenetére
egész nyugodtan vehetsz, sőt, 200ért is
A vámmentességek közösségi rendszerének létrehozásáról szóló 1186/2009/EK rendelet 23. cikk (2) pontja alapján megállapítható, hogy importvámoktól vámmentesen hozható be magánszemélyként az a küldemény, amelynek értéke postaköltséggel együtt nem haladja meg a 150 EUR összértéket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 30 hónap gyártói garanciával
- Dell Latitude 5430 i5 12 gen 1235UCPU 16GB RAM 240GB SSD 14" FHD LED HUN bill W11pro laptop notebook
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 255 G9 Ryzen 3 5425U 8GB RAM, 512GB SSD,Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Gar
- Asus VivoBook GO 15 Inteli3-N305 8GB RAM 512GB SSD, Megkímélt, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest