- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
buvartacsko
addikt
válasz
Rez_Grof #20175 üzenetére
Már megbocsáss? Mi a gondod az USB helyével és legfőképpen az ALAKJÁVAL?
RJ45? talán 2 éve nem használok már olyat? Akinek kell vehet hozzá adaptert. ( kb olyan gyakran lesz használva mint a DVD író
) Pöcökegér helyett ott a TrackPad.
Aztán térjünk ki a dokkolhatóságra. Hallottál már a Thunderboltrol? [link]
Tehát ez is meg van oldva, hamarosan egy több eszközben lesz ez elérhető, és nem sokkal drágább dolog mint egy ThinkPad Dock.
Nekem is volt már egy pár ThinkPad-em, és tök jó hogy ilyen ellenálló meg olyan ellenálló, de igazából soha nem volt még rá szükség, soha nem esett le, nem dobáltam, nem törtem..
-
audi100td
nagyúr
válasz
Rez_Grof #20175 üzenetére
A dokkolhatóság nem egy rossz dolog, de ha belegondolok, optikai meghajtót leszámítva még soha nem használtam semmire. USB-vel mi a gond? Mind a 2 oldalon van egy-egy csatlakozó, az X220-on eggyel több. alakja? ezt nem értem.
RJ45 jól jöhet, de azt sem használtam szinte soha, mondjuk lehet hozzá kapni USB 2.0 -> ethernet adaptert.
A rollcage tényleg ad egy biztonság érzetet, de még soha nem ejtettem le laptopot, ha a macbook nem is olyan strapabíró, de azért az alu ház is elég jól védi a gépet.
A Trackpad amúgy sokak szerint sokkal jobban használható mint a TrackPoint.
Persze én átlaguserként közelítem meg, az más ha valaki komoly munkára vesz gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- BestBuy topik
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Formula-1
- Filmvilág
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD IPS
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen9: i7-1185G7/32GB/1TB NVMe SSD/14"FHD IPS, Matt/Win 11Pro
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD IPS
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3422
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest