Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz Tikakukac #119484 üzenetére

"kifizeted a kasszánál azt az összeget"
    Azt nem tudod, mennyiért vettem... ;] Nem listaáron, ezt nyugodtan mondhatom. De szoktak lenni akciók, amikor azért korrekt áron megcsíphető akár az új is boltból, persze nem itthon.

"Tényleg ennyire nem zavar, hogy taknyot fogsz a kezedbe?"
    Én ennyire nem látom rossznak.

"a top szinteken is csak ez teljesít egyébként marha alap dolgokat, 1-2 gen és vége van"
    Egyébként a közelmúltban bennem ott tört el valami, amikor olvastam, hogy az AMD-s T14 Gen3-ból kiszedték az S3 sleep-et. :Y S3 sleep nélküli üzleti gép, na ez a kemény, nem a piskóta kasztni.... :W

"Az, hogy vékony és halk és erős vasat kapsz, az szimpla fejlődés, ezt tudja a minden is, ez nem üzleti széria sajátosság"
    Sajnos ezt nem így tapasztalom. Konzumer gépnél simán belefutni olyan dolgokba is, hogy a fejed fogod, komolyabb terhelésre a visító hűtés+throttling sem ritka, a használhatatlan billentyűzet alap, stb...
    Ettől függetlenül, én annak megítélését, hogy mennyire jó egy gépet használni összességében tudom csak megtenni, és ha a technológiai fejlődés többet hozott, mint a silányítás elvitt, akkor a mérleg csak pozitív lesz, mégha keserédes is.

Új hozzászólás Aktív témák