Hirdetés
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lócitrom
őstag
válasz
Tikakukac
üzenetére
ha jól sejtem a kézügyesség számít ennél a műveletnél leginkább. az meg nekem van. buherálok telefonokat is. fogjuk rá, hogy van némi rutinom. persze ha látom miről van szó és kétséges természetesen nem fogok bele feleslegesen. mindenesetre, ha megértem a lényeget a régi panelnek úgyis mindegy. tehát azzal kísérletezni így is tudok. ha elbuknám a donort meg nem bolygatnám. szóval csak emiatt merült fel bennem. meg hát ez a szerencsétlen gép vagy két éve hever darabjaiban. ha már összerakom végre valahára gondoltam legyen minden pöpec, ha már a teljesítménye is ki lett maxolva.
#116629 Tim82
köszi. ilyen LED-es megoldások ezekhez a régi vasakhoz amúgy léteznek vagy rendesen lecsúsztam róla?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kutya topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Kuponkunyeráló
- Társasjáték topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 touch gari 2028.11
- Lenovo Thinkpad T490, 14" FHD IPS kijelző, I7-8565U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gara
- Acer Extensa 215-52 (2021) Megkímélt állapot, 1 TB HDD, dobozával!
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K Beégett I Cam I W10 I Gar
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- Lenovo Thinkpad 13 G2 Intel i3-7100 laptop (hiányos, de működik)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest