- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Mobilhasználat külföldön
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Yettel topik
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
hát nézd, üzleti notebookról beszélünk, feltételezném, hogy aki ilyet használ az utazik. és ha utazik, akkor használja privátra is, kapcsolat tartásra, film nézésre, szállodában rádugja a tévére és megnéz egy filmet, etc..
de azt is abszurdnak tartom, hogy egy valamit érő vga sincsen benne, ami képes lenne egy egyszerűbb időeltöltő játékot meghajtani.
2010-ben ez egyszerűen hiba.
már a dell is szerel hdmi-t az amúgy vacak e szériára, ami szintén hasonló kategóriás gép.
egyszerűen nem állja már meg a helyét ez a szétválasztás és erre az újabb t-s gépek jó példa. de ezt még tovább kéne vinniük, és szerintem igenis egyes hardver elemekben egyszerűen levannak maradva. kijelzőben is.
az pedig vicc, hogy a lenovo oldalán az x gépeknél az a 100-as fos is ott szerepel..
nekem is mai napig a thinkpad az etalon, de hagy legyek már kritikus pont azzal szemben amit a legjobban szeretek és úgy gondolom, hogy amit mondok az nem megalapozatlan és az meg nem igaz, hogy csak én utazok rendszeresen és csak nekem okoz gondot, ráadásul filléres alkatrészekről beszélünk, emiatt meg pláne bosszantó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Mos, főz, takarít ez a furcsa figura
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Battlefield 6
- Építő/felújító topik
- Renault, Dacia topik
- Hobby elektronika
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Új 0km es GARANCIAS acer nitro 15 rtx 4060 ryzen 7
- Új garanciás MSI Alpha ! R9 7945hx 32 ram 17 col 240hz qhd rtx 4070
- Ár értékbajnok! Prémium kategória 4060 ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON! GIGABYTE AORUS rtx 4060
- ENNYI PÉNZÉRT ilyen konfigot nem kapsz! Prémium kategória! Gigabyte aorus rtx 4070 i9 14900hx 2k qhd
- Tökéletes E sport gamer! Újszerű HP victus rtx 3050 ryzen 5600h 16gb ram 512 ssd
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i5-6G I 16GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gar!
- Update 10.08. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest