- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
válasz
Bluesummers #88321 üzenetére
EC-os géminget azért lassan el kell felejteni, 2016 van. TB-ra kell berendezkedni, az EC az már nagyon maszatolás only.
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
válasz
Kalandor #88177 üzenetére
Ezeket az a csoda utazótöltő abszolút nem tölti, amit én ajánlottam az meg 95%, hogy tölti, akkor meg nem értem hol a gond.
Sehol sincs gond, totálisan nincs köze egyiknek sem a másikhoz, már az alapfelvetést sem értettem
Amennyiben a gép árának felét hajlandó beleküldeni egy töltőbe 150 grammocskáért, hajrá
A Lenovo megoldása egy gyári, céges lomiból baromi olcsón megkapható, repcsis/autós/kamionos embereknek megváltó töltő. Vittem én is körútra univerzálisat meg vittem univerzális autósat is. Előbb-utóbb megunod a biztosíték cseréket meg a villanyászaton terjedő gerjedéseket. 15 ezer km után egészen biztosan.
-
Tikakukac
titán
válasz
Kalandor #88173 üzenetére
Örülök ha vitte ezeket a TP-ket. Az újabbakkal főleg a csodapéldányokkal van gond, a Sonyval van gond, a Samuval van gond, Asusból pár ultrával is van gond meg tudja a tök mivel van még gond. Nem tölti rendesen, lekapcsol 10% után és ledobja, fel sem ismeri és egyebek.
Szokásos mondókám: havonta essen csak be egy gép amit nem tudsz tölteni és nem kapsz mellé töltőt ügyféltől, garantálom felmarod a parkettát. Szoktuk.
Utazótöltőt meg csak használtan, fentebb keresel lemértem, mert nekem is van. 30 gramm a diffi ha az autós részét nem cipeled. Ha azt megérzed, mester fokozaton vagy.
-
Tikakukac
titán
válasz
Kalandor #88171 üzenetére
AC/DC eleve ad szivarost is és egy USB-t pluszban dedikáltan, plusz nem 1-2 gép nézett már boci szemekkel az univerzális töltőkre az elmúlt években. Nem tizenropis hanem jóval drágább szettekből is. Nem véletlen tartok itthon meg tartunk bent is minden töltőből egy gyárit a szervizpulton.
-
-
Tikakukac
titán
válasz
donjohnson #88120 üzenetére
Most egy E6430-al szopókáztam be, az Dán volt és bizony garizáshoz kértek már első alkalomra is minden papírt és teljes honosítást. Meg kellett seftelni a dolgot. Agyrém. Csoda, TP-k még ennyire lazán átmennek a dolgokon.
-
Tikakukac
titán
Recseg meg mozog az úgy is sajnos, pont legutóbb kellett volna valamit kezdeni vele
NewmanHD: Egy 65W-os töltő kábellel 370gramm egy ilyen slim utazós csak a hálózatossal 384. Kicsit laposabb, kb a fele, de cserébe hülye kábele van ami többet foglal. Kisebb meg nincs, így totál felesleges 10k-ért vadászni.
-
Tikakukac
titán
válasz
scream #88083 üzenetére
x220 meg x230 is max HD panel IPS meg felárral.
Vannak i-s gépek i3-al amik kevesebbet esznek, de nem sok, i5 amiből sok van. M.2 slot nincs, msata az van meg egy 2.5-ös hely. FPR megint felszereltségfüggő, x230-hoz van csak backlit, az x220-hoz semmilyen módon nincs. Akku erős vadászat lesz.
Ha kell backlit akkor csak x230, ennyire egyszerű. Egyébként mindegy, a 2 gép szintre csont egyforma, ami diffi van, az minimális.
-
Tikakukac
titán
válasz
Orionhilles #87987 üzenetére
Ha X220-nál olvastál kamera meg ThinkLight kábelhalált, akkor ott vagy valaki hazudott vagy szövegértelmezési probléma volt. Mert lehet, hogy van bajuk, de ez pont nem.
Az x200/x201-nél van.
-
Tikakukac
titán
válasz
Shatterstar #87953 üzenetére
Hát ha a tálca nem csal akkor net ott nem nagyon volt épp.
-
Tikakukac
titán
válasz
Shatterstar #87947 üzenetére
Sysupdate után is ennyi cucc marad még így? Az kemény.
Hát neked szerintem kell kb. minden.
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
válasz
fi:zi'k #87938 üzenetére
Na ácsiácsiácsi
Még mielőtt nekiálltok azért tudasd vele mire készülsz. Itt műanyagozni kell majd, alu-kompozit fedlapba kell majd új befogatót csinálni, belül komplett keretet, újra kell elektronikázni az egészet, új csatikkal, meg kell oldani a bezel patentozást stb stb. ja, meg megvenni a vélhetőleg XPS-Zen panelt.
A műszerész az egyik részét kiszenvedi, de keresned kell egy olyat is, aki ilyen precízen fog majd üvegszálazni is vagy beadni egyedi gyártásba kint Csepelen, 15k-s óradíjjal+tervezés.
Szóval akkor ugorj bele ha legalább kettő darab patika x220 árát bele tudod ölni zsír új IPS-el, esetleg egy rommá pakolt x230-ét vagy ügyesebben egy eleve FHD IPS X250-et raklap garival. Nem véletlen nem ugorgatok bele én sem ilyenekbe, pedig elektronika és műanyagos ismeret is megvan. Soha az életben nem éri meg a sz*pást, még ha tökéletes lesz a végeredmény sem. Demónak jó, ha valaki épp munkanélküli és van pénze meg tudása na akkor igen.
-
Tikakukac
titán
válasz
dreizwanzig #87931 üzenetére
Igen az matrica.
-
Tikakukac
titán
válasz
newmoonlight #87924 üzenetére
Gyűjtőknek és tényleg igazi fanoknak jó így is. Nekem van jobb helye is annak a pénznek
-
Tikakukac
titán
válasz
newmoonlight #87921 üzenetére
Olvasd csak el, bőven nem
-
Tikakukac
titán
válasz
newmoonlight #87917 üzenetére
Sok. Ennyiből hoztam 1-1db E7440-et 2 év NBD garral, FHD IPS/VA panellel, 256/8GB konfigban, billzet swap 6k ráfizu, ergo majdnem egy csupasz ilyenből kapsz egy újabb teligaris egyből belakható gépsast.
Na igen, erre még jön a tréfa meg egyéb móka, ez mire összehozod vastagon 200k felett lesz. Ott meg már nem kicsit durva dolgokat lehet venni.
-
-
Tikakukac
titán
válasz
fi:zi'k #87884 üzenetére
Háááát, most vettem egy 32"-os BDM3270QP Philips moncsikát, előtte volt az EIZO mert elég jó árban volt és ahhoz képest annyira nem volt rossz, előtte meg 2715H-val bezárólag az összes 27"-os ultrasharp megvolt, csak mind meghalt meg szopattak a garival és elegem lett. Nameg a VA panel feketéje... nekem a szememet ez szokta inkább bántani és most azért van öröm. Filmezni sem utolsó
Notiban most G751 a használós gépem, nem egy világbajnok panel, de "ingyen" van, könnyebb levinni dolgozni az alagsorba mint hazahozni mindent és esetleg után fotózni vagy felvenni valamit
Tim82: Át is írom majd, most már laktársé
-
Tikakukac
titán
válasz
fi:zi'k #87877 üzenetére
Szumma diffi: IPS gyárilag kb. mind foltos/lesz, mindegy 20-as vagy 30-as, USB3.0 x220-ban csak i7-el van és 1 darab. DP port x220-ban rendes, 30-ban mini, billzet gondolom feltűnt
Retesz 20-asban sincs. Ami hiba és pro van az mindegyikben az, a többi részből, mert nagyjából csereszabatosak. Ár/konfig ami itt dönt meg a billzet, a többi apróság.
-
Tikakukac
titán
válasz
Mohhoj1986 #87805 üzenetére
Úgy, hogy mégsem tettél fel mindent. OSD mondjuk nem árthat, hotkey néven meglesz az is.
-
Tikakukac
titán
válasz
newmoonlight #87777 üzenetére
Ez ilyen, én max palmrestet tudtam eddig megcsinálni, nem kevés próbálkozás után.
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #87736 üzenetére
Hány ilyen van?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Robotporszívók
- OLED monitor topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Vezetékes FEJhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- ThinkPad T14 Gen3 14" FHD+ IPS érintő i5-1250P 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Nitro AN17-41 17.3" FHD IPS Ryzen 7 7735HS GeForce RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest